Συγκατοίκηση - έκπληξη στην ελληνική σόουμπιζ! Βρήκαν σπίτι και παντρεύονται οι...

Συγκατοίκηση - έκπληξη στην ελληνική σόουμπιζ! Βρήκαν σπίτι και παντρεύονται οι...

Λίγο πριν κλείσουν χρόνο, συγκατοίκησαν και είναι έτοιμοι για γάμο!


Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν το κρύβει! Διαβάστε παρακάτω..


Η Κωσταταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς, βρίσκονται στη Σαµψούντα, όπου και ο Γιώργος αγωνίζεται µε τη φανέλα της τουρκικής Σαµσουνσπόρ και ζει ήδη κάτω από την ίδια στέγη µε την πανέµορφη ηθοποιό, η οποία έχει εγκατασταθεί εκεί περίπου δύο µήνες -λίγο µετά τα Χριστούγεννα- και θα επιστρέψουν, σύµφωνα µε έγκυρες πληροφορίες, µαζί στην Ελλάδα το ερχόµενο καλοκαίρι, περίοδο µεταγραφών για τον χώρο του ποδοσφαίρου.


Αφοσιωµένοι ο ένας στον άλλον και µακριά από όλους και όλα, η Κωνσταντίνα Κοµµάτα και ο Γιώργος Σαµαράς δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισµένοι αυτόν τον καιρό. Η ευχή Πριν από λίγες εβδοµάδες ήταν τα γενέθλια του διεθνούς ποδοσφαιριστή και τα γιόρτασε, όπως ήταν φυσικό, µαζί µε την αγαπηµένη του.

Δείτε ακόμη: Master Chef: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη! «Μια φορά γνωρίζεις άτομα σαν την Ηλέκτρα...»


Ανήµερα της 21ης Φεβρουαρίου εκείνη επέλεξε να αναρτήσει στον λογαριασµό της στο Instagram µια τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας: «∆εν µπορώ να εκφράσω µε λόγια πόσο σηµαντικός είσαι για µένα! Για πάντα µαζί, αγάπη µου. Χρόνια σου πολλά!».


Η Κωνσταντίνα Κοµµάτα, που πέρυσι απολαύσαµε στην επιτυχηµένη κωµική παράσταση «Ενα εξοχικό, παρακαλώ», στις αρχές του περασµένου φθινοπώρου, δηλαδή πριν φύγει ο αγαπηµένος της µε µεταγραφή στη Σαµψούντα και εγκατασταθούν εκεί, είχε κάνει το σοβαρό βήµα της συγκατοίκησης µαζί του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου είχε µετακοµίσει για λίγο διάστηµα. Μάλιστα, το είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της: «Με τον Γιώργο είναι όλα τέλεια! Είναι όλα πολύ όµορφα… Θα συγκατοικήσουµε».

Δείτε ακόμη: Άστραψε και βρόντηξε ο Κανάκης στους «Αρβύλα»! H άγρια επίθεση στον Τούρκο παραγωγό και οι ατάκες - φωτιά!


«∆ιανύουν την πιο ευτυχισµένη περίοδο της σχέσης τους και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν, αν και δεν θέλουν να παίρνει πολύ φως η σχέση τους λόγω της δηµοσιότητας», εξηγεί στη Real καλή τους φίλη. «Πάντως, στην Τουρκία όπου βρίσκονται και παρά τις αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις του Γιώργου µε την οµάδα του, φροντίζουν µε την πρώτη ευκαιρία να µοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους. Για παράδειγµα, το καλοκαίρι της περασµένης χρονιάς έκαναν µαζί τις διακοπές τους τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στη Γαλλία», καταλήγει.