Πανικός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Η ατάκα που έβγαλε την Ελένη έξω από τα ρούχα της! Τι συνέβη;

Πανικός στην εκπομπή της Μενεγάκη! Η ατάκα που έβγαλε την Ελένη έξω από τα ρούχα της! Τι συνέβη;

«Ελιάνα πολλά παιδιά μεγαλώνουν»

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε με τη ζωή της Αθηνάς Ωνάσης και την Ελιάννα Χρυσικοπούλου να σχολιάζει : «Είναι ένα κορίτσι που έχει ζήσει τη μία ματαίωση μετά την άλλη… ». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Γιατί δεν είδαμε ποτέ τον μισθοφόρο στο ριάλιτι; Η μυστική συμφωνία και ο συμβιβασμός με την παραγωγή!

Η παρουσιάστρια σχολίασε το παραπάνω γενονός, λέγοντας: «Ελιάνα πολλά παιδιά μεγαλώνουν με τον έναν γονέα είτε λόγω διαζυγίου είτε λόγω θανάτου άλλα παιδιά μεγαλώνουν και στον πόλεμο. Μην το κάνουμε και τόσο τραγικό και ακραίο…Είχε και πατέρα μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος… Εγώ είμαι η πρώτη που λέω σαν την μάνα τίποτα… Επιλογή μας είναι ότι έχουμε στη ζωή μας! Δεν είναι θέμα τύχης… Εμείς επιλέγουμε ποιος θα είναι η σχέση μας, η καρδιά και το μυαλό μας… αν επιλογή μας είναι να είμαστε με έναν άνθρωπο που μας κάνει να περνάμε άσχημα είναι επιλογή μας»

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Κατακεραύνωσαν τον Μποτρίνι για την απρεπή επίθεση στις παίκτριες! Τα αδιανόητα σχόλια και οι ατάκες άνευ προηγουμένου! (Βίντεο)

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: