Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Ξετρελαμένος ο αδερφός του Φίλιππου με τον ανιψιό του! Δείτε το δώρο που του πήρε...

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Ξετρελαμένος ο αδερφός του Φίλιππου με τον ανιψιό του! Δείτε το δώρο που του πήρε...

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός για την όμορφη ηθοποιό.

Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Αθηνά και ο Φίλιππος, έχουν ήδη σκεφτεί το όνομα που θα δώσουν στο αγοράκι τους, με το «Μάξιμος», να είναι το επικρατέστερο και το Youweekly.gr σας αποκάλυψε και την νονά του μικρού (Δείτε εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν από την αρχή ο αδερφός τουΦίλιππου Μιχόπουλου, Ιάσωνας, ο οποίος έχει και ξετρελαθεί με το ανιψάκι του και το έδειξε και μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Είδηση - σοκ! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του ριάλιτι! Άρον άρον στην Κωνσταντινούπολη η οικογένειά του!

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία που έβγαλε στο μαιευτήριο, κρατώντας ένα μεγάλο λούτρινο ελεφαντάκι που αγόρασε στον μικρό, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: "Είμαι ο τρελός θείος. Όλοι σας είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό". Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω: