"Η Ζήνα Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πιο σημαντική από το δράμα"

Στο επίκεντρο σκληρής κριτικής βρέθηκαν η Ζήνα Κουτσελίνη και το Star καθώς «έσπασαν» τη στάση εργασίας που προκηρύχθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Mega.

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ για «μαύρο» στο κανάλι, οι ραδιοτηλεοπτικές ενώσεις της χώρας έκαναν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 της Τετάρτης, με την εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα να είναι η μοναδική που μεταδόθηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: O Πάνος μιμείται την Στέλλα και εκείνη γίνεται «έξαλλη»! Τον κυνηγούσε σε όλο το σπίτι! (Βίντεο)

«Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό; Ρητορικό το ερώτημα…», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) σύμφωνα με το peoplegreece.com και, καταδικάζοντας την επιλογή του Star, συνεχίζει: «οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!! Τίποτ’ άλλο!».