Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος... κι εκείνη βρήκε ήδη άλλον!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος... κι εκείνη βρήκε ήδη άλλον!
News 17.03.2018 08:25

έλος στη σχέση του αποφάσισε να βάλει, μετά από περίπου δύο χρόνια, ζευγάρι τραγουδιστών, με εκείνη, μάλιστα, να φαίνεται πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή!

Ο λόγος για τα μέλη του συγκροτήματος OtherView, Βασίλη Κουμεντάκο και Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πλέον ζευγάρι. Όπως έκαναν και στην αρχή της σχέσης τους, ο Βασίλης και η Έλενα θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το τέλος, ωστόσο, η ξαφνική απουσία φωτογραφιών με κοινές καθημερινές στιγμές τους, μετά το καλοκαίρι, στα social media πυροδότησαν τις φήμες, οι οποίες ευσταθούν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Αποχώρηση βόμβα από το σπίτι! Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσι! (Βίντεο)

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ συνεχίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία, καθώς οι OtherView πλαισιώνουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις εμφανίσεις του στο Vogue της Θεσσαλονίκης, όπως έκαναν και στην Αθήνα, στο Fantasia.

Κι ενώ ο Βασίλης γεμίζει τα social media του και με την νέα του επαγγελματική ασχολία, που είναι η διδασκαλία μουσικής τεχνολογίας σε γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ, η Έλενα προκαλεί αίσθηση με κάποιες αναρτήσεις της οι οποίες προδίδουν πως έχει ήδη βρει νέο σύντροφο!

Δείτε ακόμη: DWTS: Ποιος αποχώρησε από το παιχνίδι; Μεγάλη ανατροπή! (Βίντεο)

Ποιος είναι ο άνδρας που έχει μπει στη ζωή της;
Ο ράπερ Mike, o oποίος ήταν επίσης στο σχήμα του Fantasia! Δείτε φωτογραφίες:

peoplegreece.com

Share