Γιάννης Μποσταντζόγλου: "Έξαλλος" στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη! Τι τον ενόχλησε; (Βίντεο)

Γιάννης Μποσταντζόγλου:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, "Ooh la la", ο Γιάννης Μποσταντζόγλου!

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόσφατα ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες και αποκάλυψε και τι συνέβη στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη και τον εκνεύρισε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι του Survivor 2! Η ένταση και το παρασκήνιο που δεν δείχνουν οι κάμερες!

"Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. Να πεις κάτι και την άλλη μέρα να σε χρησιμοποιούσαν σαν τζουτζέ για να σχολιάζουν οι άλλοι στα πρωϊνάδικα. Αυτό το θεωρώ χυδαίο εκ μέρους αυτών που το κάνουν. Σήμερα είχαμε πάει στον χαιρετισμό του Χρήστου Σιμαρδάνη. Κάθομαι πάντα έξω από τα νεκροταφεία γιατί πας μέσα και είναι σαν δεξίωση. Συστοιχία καναλιών και “πώς σας φαίνεται”, “τι θυμόσαστε”. Τι θυμάμαι; Είναι βλάκες όλοι αυτοί που περιμένουν εκεί. Είναι στιγμές που θες να είσαι μόνος σου και σε ρωτάνε να πεις κάτι έξυπνο που να συνάδει με το πράγμα. Τι θα πω; Θα βρίσω τον αποθανόντα; Ναι, αλλά περιμένουν την άλλη μέρα οι πρωϊνατζήδες να μιλούν ένα τέταρτο γι’ αυτό...", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: