Survivor: Βόμβα από την Γερμανού: "Η Σπυροπούλου έχει κάνει συμφωνία να..." - Στημένες οι ψηφοφορίες;

Survivor: Βόμβα από την Γερμανού:

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της το γεγονός ότι η Σπυροπούλου κατάφερε να συγκεντρώσει παραπάνω ψήφους από τον Δρυμωνάκο.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό πέταξε μία βόμβα, αφήνοντας αιχμές ότι η παραγωγή έχει στήσει την ψηφοφορία και έχει κάνει συμφωνία με την Σπυροπούλου να μην φύγει νωρίτερα από τους 4 μήνες. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι μήπως να μην ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά που λέμε και μήπως τελικά η Κωνσταντίνα ως η διασημότερη όλων των διάσημων να έχει κάνει μια συμφωνία με την παραγωγή, την οποία να μην τη γνωρίζουμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής της εκεί μέσα. Και ότι και αν λέμε εμείς και ότι και όσο κι αν εικάζουμε πράγματα, η Κωνσταντίνα να μην πρόκειται να φύγει, αν δεν ολοκληρώσει το διάστημα της παραμονής της. Λέω, φαντάζομαι και δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.

Σκέφτομαι επειδή είναι όντως η πιο διάσημη απ’ όλους, μήπως τους είπε “θα έρθω, αλλά πριν το τετράμηνο, δεν θα φύγω”. Δεν ξέρω, λέω… Ίσως να έχει κάνει… Μπορεί και να μην έχει κάνει η κοπέλα και να σας λέω βλακείες και να φύγει την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφια»