Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη: Σας αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό της στην Άνδρο!

Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη: Σας αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό της στην Άνδρο!

Τo Youweekly.gr επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά.

Η ωραία Ελένη σκοπεύει να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα Άχλα, στον δικό της επίγειο παράδεισο, όπως έχει παραδεχτεί πολλάκις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει άβαφη και χωρίς φίλτρα, μόνο με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της μετά το εξιτήριό της από το μαιευτήριο!

Όπως τονίσαμε στα δύο τελευταία τεύχη μας με αποκλειστικά ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να επενδύσει στην παραλία του Όναρ, της ξενοδοχειακής μονάδας που έχει ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος και να δημιουργήσει ένα beach bar μόνον για... λίγους και εκλεκτούς.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να έχει υπογράψει συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα με τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη για τα επόμενα τρία χρόνια –δηλαδή έως και τον Δεκέμβρη του 2019–, με εγγυητή τον σύζυγό της. Τι θα κάνει στην παραλία του Όναρ; Θα τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ θα λειτουργεί και καντίνα. Και αν νομίζετε πως όλα τα παραπάνω θα συνθέσουν ένα μοναδικό σκηνικό χλιδής και απόλυτης πολυτέλειας, γελιέστε! Σκοπός της Ελένης Μενεγάκη είναι το μέρος να διατηρήσει την ατόφια ομορφιά του και το μεγαλείο της φύσης που το αγκαλιάζει.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Κολέτσα: Μας συστήνει για πρώτη φορά την μικρή αδερφή της! Αυτή είναι η "περιβόητη" Τζένιφερ..

Όπως, λοιπόν, είναι αναμενόμενο η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει πυρετωδώς το εγχείρημά της. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή και αφού «πέσουν» οι τίτλοι τέλους της εκπομπής της η όμορφη παρουσιάστρια φεύγει για το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, και κυρίως για την αγκαλιά του συζύγου της. Ευχή της είναι να τακτοποιήσει τα πάντα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να προλάβει την καλοκαιρινή σεζόν.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€