Ξύλο στο Power of Love! Ξεμαλλιάστηκαν παίκτριες on air...(Βίντεο)

Ξύλο στο Power of Love! Ξεμαλλιάστηκαν παίκτριες on air...(Βίντεο)

Έγινε και αυτό στο Power of Love!

Μπορεί όλοι να το γνωρίζουν ως το σπίτι της αγάπης, όμως αυτό δεν αποκλείει και το γεγονός να υπάρξουν και...παρατράγουδα ανάμεσα στους παίκτες! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στο Power of Love της Τουρκίας, δύο παίκτριες μόνο που δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί κατά την διάρκεια της τελικής εβδομάδας!

Δείτε ακόμη: Flashback! Όταν ο Τζώρτζης του MasterChef μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο! Έχασε τα πάντα στην Μάνδρα και...(Βίντεο)

Ο λόγος; Θα σας τον πω ευθύς αμέσως...Η Gamze είναι μία από τις παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και μετά την ψηφοφορία του κοινού, όπως γίνεται και στο ελληνικό, ξαναγύρισε στο σπίτι των κοριτσιών, γεγονός που η Aycan θεώρησε μεγάλη αδικία!

Τα δύο κορίτσια λοιπόν ήρθαν σε ρήξη και φώναζαν συνεχώς μέχρι που στο Gala η Aycan έβγαλε το παπούτσι της έτοιμη να της το πετάξει στο κεφάλι!

Δείτε ακόμη: Επιστροφή "βόμβα" στο σπίτι του Power Of Love! Ο λόγος για...

Τότε, έφτασαν οι μεγάλες δυνάμες και το φλερτ της "έξαλλης" παίκτριας κατέφτασε για να την καθησυχάσει με την ίδια να βγάζει άναρθρες κραυγές μη μπορώντας να συνέλθει! Δείτε τον κακό χαμό στο βίντεο που ακολουθεί: