MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στην αποψινή δοκιμασία!

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στην αποψινή δοκιμασία!

Μια δοκιμασία έκπληξη περίμενε απόψε τους παίκτες του MasterChef!

Oι όκτω εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού μαγειρικής καλούνται να συνεργαστούν με οκτώ από τους καλύτερους chef της Ελλάδας.

Οι Χριστόφορος Πέσκιας, Ανταμ Κοντοβάς, Χρόνης Δαμαλάς, Θοδωρής Παπανικολάου, Μιχάλης Νουρλόγλου, Δήμος Μπαλόπουλος, Γκίκας Ξενάκης και Βασίλης Μουρατίδης θα αναλάβουν τον ρόλο του μέντορα για τους παίκτες.

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: H βάφτιση υπερπαραγωγή του Νάσου Παπαργυρόπουλου! Το απίστευτο περιστατικό με την Βλαχοπούλου που δεν γνώριζε κανείς!

Ο στόχος της διαδικασίας είναι οι παίκτες να έρθουν σε άμεση επαφή με σπουδαίους chef και να δουν πως είναι οι συνθήκες εργασίας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κύρους λίγο πριν τη μεγάλη, τελική ευθεία.

Για πέντε συνεχόμενες μέρες που διαρκεί η δοκιμασία, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 27 Μαρτίου οι παίκτες θα γίνουν “ζευγάρια” με τους βραβευμένους Έλληνες chef.

Το “ματσάρισμα” των ζευγαριών έγινε με μια πρωτότυπη κλήρωση. Οκτώ μαχαίρια με χαραγμένα πάνω τους τα ονόματα των παικτών. Ο κάθε σεφ τράβηξε από ένα μαχαίρι και αποκάλυψε με ποιον παίκτη θα συνεργαστεί για όλη την εβδομάδα.

Ο νικητής της MasterChef Silver Award Week θα κερδίσει 10.000 τα οποία θα τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη, επιλέγοντας να κάνει μια εκπαίδευση, σε οποιοδήποτε εστιατόριο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Δείτε ακόμη: Master Chef: Η ατάκα του Πέσκια που τσάκισε τον Τζώρτζη!

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Χριστόφορος Πέσκιας – Τζώρζης
Χρόνης Δαμαλάς – Σάββας
Γκίκας Ξενάκης – Γιώργος
Ανταμ Κοντοβάς – Μάγκυ
Βασίλης Μουρατίδης – Δημήτρης
Δήμος Μπαλόπουλος – Τιμολέων
Μιχάλης Νουρόγλου – Αργύρης
Θοδωρής Παπανικολάου - Χρήστος

Δείτε το βίντεο με τα ματσαρίσματα: