Παρ'ολίγον ξεμάλλιασμα στη showbiz! Ελληνίδες παρουσιάστριες τα είχαν με τον ίδιο άντρα!

Παρ'ολίγον ξεμάλλιασμα στη showbiz! Ελληνίδες παρουσιάστριες τα είχαν με τον ίδιο άντρα!

Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε το ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε δύο τηλεπαρουσιάστριες για την καρδιά γνωστού τραγουδιστή!

Οι εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής showbiz βρέθηκαν ερήμην τους-και για λίγο χρονικό-διάστημα-σε σχέση με τον ίδιο άντρα, ο οποίοςόμως ξεκαθάρισε το...τοπίο γρήγορα, προτού γίνει της κακομοίρας! Διαβάστε παρακάτω...

Το φλερτ του γοητευτικού αοιδού με την πρώτη τηλεπαρουσιάστρια άρχισε λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα. Εμφανισιακά ταίριαζαν απόλυτα. Το μόνο αγκάθι ανάμεσά τους ήταν ο όρος που έθεσε εξαρχής ο τραγουδιστής στην όμοεφη κυρία, επιβάλοντας της "ομερτά" για την προσωπική τους ζωή!

Δείτε ακόμη: Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Ο λόγος για την...

Με λίγα λόγια της απαγόρευσε να αναφέρει ή να αφήσει οποιοδήπο υπονοούμενο σε δημοσιογράφους πως είναι ζευγάρι!

"Ήταν το χειρότερό της. Εκείνη ήθελε να βγει να το φωνάξει στο σύμπαν πως βρήκε επιτέλους σύντροφο, μα εκείνος της έκοψε τα "φτερά". Την προσγείωσε ανώμαλα", ανέφερε στην Espresso άνθρωπος από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο ερμηνευτής και έζησε από κοντά το αισθηματικό...double!

"Η δημοσιότητα και τα φλας είναι συνώνυμα με το όνομά της, σε αντίθεση με εκείνον, που τα αποφεύγει όπως ο...διάβολος το λιβάνι", συμπλήρωσε!

Η παρουσιάστρια συμφώνησε απρόθυμα, καθώς είχε ανάγκη από μια στιβαρή ανδρική αγκαλιά. Και ενώ καλά καλά δεν ήταν ούτε μήνα μαζί, ονειρευόταν νυφικά και συχνά πυκνά έκανε εμφανίσεις στο μαγαζί ποζάροντας στους παπαράτσι με χαμόγελο ευτυχίας. Όμως η σιωπή...σιωπή!

Δείτε ακόμη: Χαμός στο Πρωινό! Πασίγνωστος πορνοστάρ έστειλε λουλούδια στη Φαίη Σκορδά! Ο λόγος για τον...

Λίγο πριν από τις γιορτές όμως, η εμφάνιση μιας άλλης διάσημης Ελληνίδας πρώτο τραπέζι πίστα έμελλε να αναστατώσει ερωτικά τον καλλιτέχνη με τα μεγάλα σουξέ! Η συνάντησή τους το ίδιο βράδυ στο καμαρίνι του ήταν η αρχή μιας παθιασμένης σχέσης!

Ωστόσο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, επειδή είναι και αισθηματίς, δεν ήθελε να πληγώσει την πρώτη του σύντροφο, μα ούτε και να χάσει την δεύτερη. Γι'αυτό άφησε την βαριά δουλειά για τους παπαράτσι, που τον έκαναν τσακωτό σε βραδινή έξοδο με την νέα του σύντροφο και έτσι αποχαιρέτισε με ανακούφιση και συνοπτικές διαδικασίες την...πρώτη, που είχε βάλει σκοπό να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας!