Άστραψε και βρόντηξε η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη, πέταξε τα μικρόφωνα και ζήτησε να κλείσει η κάμερα! Τι συνέβη;

Άστραψε και βρόντηξε η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη, πέταξε τα μικρόφωνα και ζήτησε να κλείσει η κάμερα! Τι συνέβη;

Η Τάνια Τρύπη δεν αντέδρασε καλά στις ερωτήσεις που της τέθηκαν από το δημοσιογράφο της εκπομπής «Όλα Καλά».


Ο Λευτέρης Βουτσάς συνάντησε την ηθοποιό αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά! Διαβάστε παρακάτω...


Αρχικά την ρώτησε περί σεξισμού και αν τον έχει βιώσει η ίδια. Η Τάνια Τρύπη ζητούσε από το δημοσιογράφο να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να της απαντήσει και ο ίδιος ξεκίνησε να τα χάνει!


«Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω», είπε η ηθοποιός με τον Λευτέρη Βουτσά να προσπαθεί να εξηγήσει το θέμα αλλά εκείνη τότε ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Δείτε ακόμη: Hell’s Kitchen: Νέο επεισόδιο με ανατροπές και.. celebrities! Ποιοι θα βρεθούν στην κουζίνα του Μποτρίνι;


Αμέσως μετά ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να αναφέρει στο πλατό της εκπομπής τι είχε συμβεί αφού έκλεισε η κάμερα, όπως ζήτησε η Τάνια Τρύπη.

«Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι», είπε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

Δείτε το βίντεο: