Έξαλλη η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό! «Δεν έχω καρκίνο»! Τι την εξόργισε και διέκοψε την εκπομπή; (Βίντεο)

Έξαλλη η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό! «Δεν έχω καρκίνο»! Τι την εξόργισε και διέκοψε την εκπομπή; (Βίντεο)

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Λίτσα Πατέρα η οποία και δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αυστηρούς τόνους! Η αστρολόγος θέλησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα πριν από λίγη ώρα στον «αέρα» του Πρωινού.


Η αγαπημένη αστρολόγος διέψευσε ότι έχει καρκίνο! Ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι από μόνο του τραγικό, πόσο μάλλον όταν δεν ισχύει και απλά έχει γραφτεί στον βωμό των κλικς! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια μάλιστα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση από το πουθενά κυριολεκτικά αφού ενώ όπως η ίδια τόνισε χαίρει άκρας υγείας, την έπαιρναν τηλέφωνο άτομα από το περιβάλλον της μόλις έμαθαν την φαινομενική κατάσταση της υγείας της! Διαβάστε παρακάτω...

Η Λίτσα είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή με ρωτάς πως είμαι και επειδή έχω κάποιο λόγο να πω κάποια πράγματα, θα μου επιτρέψεις. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν γραφτεί στα sites αναληθή πράγματα. Δεν νοσηλεύτηκα ποτέ στον Ευαγγελισμό, δεν έκανα ποτέ αφαίρεση και δεν έχω καρκίνο.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο με Βαλαβάνη - Βασάλο: "Ξέρω ότι την κερατώνει!" - Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση του παίρνει θέση! (Βίντεο)

Είναι πολύ κακό αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Έχω πρόσφατες εξετάσεις, έκανα τώρα κάτι εξετάσεις. Να το αποσύρετε γιατί ίσως να τα πούμε αλλιώς. Με την υγεία των ανθρώπων δεν παίζουν. Λοιπόν συγγνώμη αλλά είμαι πάρα πολύ καλά… Με παίρνουν φίλοι και γνωστοί και με ρωτούν: “Τι έχεις Λίτσα μου; Όλα καλά;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η αστρολόγος!
Δείτε το σχετικό βίντεο: