Χαμός στο Πρωινό! Η Άντζελα Δημητρίου έστησε στην γωνία τον Τσουρό! «Έλα εδώ εσύ...»!

Χαμός στο Πρωινό! Η Άντζελα Δημητρίου έστησε στην γωνία τον Τσουρό! «Έλα εδώ εσύ...»!

Λίγα λεπτά πριν από το τέλος της συνέντευξής της με τη Φαίη Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου πήρε την κατάσταση στα χέρια της!


Η ίδια μάλιστα θέλησε να φωνάξει μέσα στο πλατό τον Κώστα Τσουρό για να λύσουν on air τις διαφορές τους και η Σκορδά... δεν ήξερε τι να κάνει! Διαβάστε παρακάτω...


Αξιοσημείωτο είναι το ότι ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει παλιότερα ότι η Λαίδη δεν χρειάζεται να τονίζει από μόνη της πόσο μεγάλου βεληνεκούς είναι, αλλά να αφήνει τους άλλους να μιλούν για εκείνη!

Εκείνη το θυμήθηκε και.... αντέδρασε όπως άξιζε σε μια Λαίδη! Η ίδια είπε: «Έλα εδώ εσύ… Τι είπες για το βεληνεκές; Το είπα λάθος; Είπες καλύτερα να το λένε οι άλλοι και όχι η ίδια. Γιατί;» Ο Τσουρός απάντησε: «Είναι ωραίο να λέμε ότι είμαστε μεγάλου βεληνεκούς;» και η Άντζελα είπε με το γνωστό της ύφος: «Βεβαίως και είναι ωραίο. Όταν έχεις 40 χρόνια σε αυτό που λέγεται τραγούδι κι έχεις κάνει τα πάντα, έχεις το δικαίωμα να το πεις.»

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σώζων Χάρος; Η φωτογραφία που προβλημάτισε και προκάλεσε ερωτηματικά!

Ο Τσουρός επέμεινε: «Ο κόσμος σας έχει κρίνει και έχει αποδείξει ότι είστε μεγάλου βεληνεκούς.» Και η Λαίδη έδωσε την χαριστική βολή: «Όχι, πρέπει! Γιατί όχι;»

Δείτε το σχετικό βίντεο: