Power of Love: Η Αθηνά κατακεραύνωσε την παραγωγή γιατί δεν έδειξαν πλάνα με τον Δώρο και εκείνη! Έξαλλη η Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Power of Love: Η Αθηνά κατακεραύνωσε την παραγωγή γιατί δεν έδειξαν πλάνα με τον Δώρο και εκείνη! Έξαλλη η Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Σήμερα, στο Power of Love, είχαμε τους αγαπημένους παίκτες της εβδομάδας, με το τηλεοπτικό κοινό να στηρίζει τον Πάνο και την Στέλλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου, πριν προβεί στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ρωτούσε κάθε παίκτη ξεχωριστά ποιον θα ψήφιζε, αν ήταν στην θέση των τηλεθεατών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: H «μπηχτή» του Παπαγιάννη για το περιστατικό με την Παυλίδου! «Εύχομαι να τύχει σε όλο τον κόσμο...»

Όταν, έφτασε η σειρά της Αθηνάς- η παίκτρια είπε: «Θα ήθελα να είναι ο Δώρος, όχι για τα λεφτά, αξίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης και για μένα είναι ο καλύτερος στο σπίτι αυτό- αλλά επειδή αυτή την εβδομάδα είδα κάποια επεισόδια, έδειχνε πιο πολύ Στέλλα-Πάνο και ο τηλεθεατής κρίνει με αυτό που βλέπει...», με την Μαρία Μπακοδήμου να την διακόπτει, λέγοντας: «Για πες το πάλι, δεν κατάλαβα».

Η Αθηνά για να εξηγήσει ακριβώς, αυτό που εννοούσε, συμπλήρωσε: «Έδειχνε νομίζω Στέλλα Πάνο πιο πολύ γιατί είναι ένα νέο ζευγάρι.. και έδειχνε πιο πολύ Στέλλα Πάνο. Αυτό.». Αφού, η συζήτηση συνεχίστηκε, η παρουσιάστρια, είπε, μετά από λίγο: «Δηλαδή υπάρχει και μια πλύση εγκεφάλου στον τηλεθεατή δείχνοντας του κάποιον, τον αγαπάει περισσότερο;».

Δείτε αναλυτικά όλο το απόσπασμα της συζήτησης: