DWTS: Χαμός στο παιχνίδι έφυγε το φαβορί για την νίκη Άννυ Πανταζή ! Έμειναν τα «παλτά»!

DWTS: Χαμός στο παιχνίδι έφυγε το φαβορί για την νίκη  Άννυ Πανταζή ! Έμειναν τα «παλτά»!

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του Dancing with the Stars καθώς αποχώρησε μια από τις πιο δυνατές παίκτριες! Η πορεία του show χορού κρίνεται από το κοινό και αυτή τη φορά, πραγματικά κάτι πήγε πολύ λάθος!

Η Άννυ Πανταζή ήταν αυτή που έφυγε από το παιχνίδι και με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι αντιδράσεις ήταν θυελλώδεις! Διαβάστε παρακάτω...


Κοινό και κριτές ξέσπασαν και έκαναν λόγο περί αδικίας ενώ η ίδια εμφανώς σοκαρισμένη είπε αρχικά: «Δεν το περίμενα!». Ο Αλέξης Κωστάλας σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει και στη συνέχεια συζητήθηκε το κατά πόσο δεν ήταν δίκαιη η απόφαση του κοινού!

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα πρώτα πλάνα από την «απαγορευμένη» ταινία της! (Βίντεο)


«Η βαθμολογία των κριτών ήταν σχεδόν άριστη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έδειχνε να απορεί σχετικά με το πώς η βαθμολογία του κοινού σε άθροισμα με αυτή των κριτών έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα. «Ήταν προφανώς τελευταία στην βαθμολογία του κοινού… Είναι η πιο άδικη απόφαση σε όλα τα Dancing που έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος», είπε όλο νόημα και η ίδια η Άννυ δεν μπορούσε να πιστέψει πως από φαβορί έμεινε... εκτός!

Η Γκαλένα Βελίκοβα ήταν σοκαρισμένη αλλά πέταξε τα καρφιά της αφού τόνισε.«Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά και να λέω ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Δες ποιους ψηφίζουμε… Παρασύρεται δεν φταίει ο κόσμος!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι καταργούμαστε με τέτοιες αποφάσεις», συμπλήρωσε.


Δείτε το σχετικό βίντεο: