Απίστευτο! Ποιος από τους 3 κριτές του Master Chef έχει υπάρξει παίκτης ριάλιτι σε παιχνίδι μαγειρικής; Γιατί έφυγε άρον άρον... Ποιοι άλλοι ήταν μαζί του;

Απίστευτο! Ποιος από τους 3 κριτές του Master Chef έχει υπάρξει παίκτης ριάλιτι σε παιχνίδι μαγειρικής; Γιατί έφυγε άρον άρον... Ποιοι άλλοι ήταν μαζί του;

Ήταν πριν από οχτώ χρόνια ήταν η εποχή που ΑΝΤ1 προσπαθούσε να ανταγωνιστεί μάταια το MasterChef που μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα το 2010!

Λοιπόν δημιουργήθηκε ένα ριάλιτι αντιγραφή στο MasterChef το περίφημο Τοπ Σεφ! Διαβάστε παρακάτω...

Σε αυτόν το διαγωνισμό μαγειρικής έπαιρναν μέρος μόνο επαγγελματίες σεφ και το παιχνίδι παρουσίαζε τότε η Νάντια Μπουλέ! Για να λέμε του στραβού το δίκιο ήτανε μια τραγικά αποτυχημένη προσπάθεια του ΑΝΤ1 να αντιγράψει το MasterChef και η Νάντια Μπουλέ αποδείχτηκε εξαιρετικά κακή παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο ρόλο....

Το παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε δεν πήγε καθόλου καλά και δεν ξανά έγινε ποτέ τότε... Λοιπόν το 2010 στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν συμμετάσχει κάποιοι απ’ αυτούς που σήμερα λέμε μεγάλους σεφ στην Ελλάδα! Ένας εξ’αυτών όπως αποκαλύπτει σήμερα το youweekly.gr είναι ένας από τους ανθρώπους που σήμερα είναι κριτής στο MasterChef και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένος και συμπαθείς σε όλο το ελληνικό κοινό!

Δείτε ακόμη: Master chef: 10 πράγματα που...δεν ξέρεις για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Μιλάμε για τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος υπήρξε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι το 2010 μαζί με άλλους συναδέλφους του σημερινούς μεγάλο σεφ σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα αλλά και με καριέρα στην τηλεόραση!


Ο Πάνος Ιωαννίδης τότε ήταν 35 ετών και εργαζόταν στην Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Ωστόσο, η συμμετοχή του δεν διήρκεσε πολύ καθώς ο chef είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς του λόγους λίγο μετά την έναρξή του.


Στο παιχνίδι τότε πήραν μέρος και άλλοι 16 παίχτες...αναγνωρίζεται κάποιους;

  1. ΑΛΕΞΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (28 ετών, 2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (33 ετών), 3. ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ (39 ετών), 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΝΤΗΣ (43 ετών), 5. ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (35 ετών), 6. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ (22 ετών), 7. ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΑΛΗΣ (30 ετών), 8. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ (26 ετών), 9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (30 ετών), 10. ΜΑΡΙΑ ΛΕΟΝΟΒΑ (28 ετών), 11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (29 ετών), 12. ΚΟΣΜΑΣ ΜΠΙΣΤΙΚΑΣ (47 ετών), 13. ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ (25 ετών), 14. ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (24 ετών), 15. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ (24 ετών), 16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ (23 ετών).

Κριτική επιτροπή τότε...
Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο. Σύμβουλος της εκπομπής πίσω από τις κάμερες ο γνωστός chef Γιώργος Βενιέρης, executive chef του βραβευμένου με ‘Χρυσούς Σκούφους’ «Electra Restaurant» του ξενοδοχείου «Electra Palace» και καθηγητής στη σχολή γαστρονομίας «Chef D’Oeuvre».

Δείτε ακόμη: MasterChef Silver Award: Ποιος ήταν ο νικητής του 2ου και δυσκολότερου γύρου; Το αποτέλεσμα ανατροπή και οι αντιδράσεις των κριτών!


Στο παρελθόν εργάστηκε στα επίσης βραβευμένα με ‘Χρυσούς Σκούφους’ «Beau Brummel» (ως executive chef) και «Σπονδή» (ως Α’ Μάγειρας), στα ξενοδοχεία «Astir of Paros», «Hilton» Schiphol Airport Amsterdam, «Vardis Pentelikon Hotel», στα εστιατόρια «Peters» και «Χοχλιδάκι» στην Αθήνα και «Πούντα» στη Φολέγανδρο, καθώς και στην εταιρία «Private Catering». Ακόμη, ήταν σύμβουλος μενού στα εστιατόρια «Veggera» (Πάτμος), «Cavo Tagoo» (Μύκονος), «Delfi» (Ουτρέχτη Ολλανδίας) και «Exo» (Αθήνα).


Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα φεστιβάλ «Sani Gourmet Festival» και «Σινεμά στο πιάτο». Έχει κερδίσει διεθνείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς γαστρονομίας και έχει συμμετάσχει ως guest σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.