Σπυροπούλου: Το περιστατικό εφιάλτης που θέλει να ξεχάσει η Κωνσταντίνα με το ξύλο στα μπουζούκια! (Φωτογραφίες ντοκουμέντο)

Σπυροπούλου: Το περιστατικό εφιάλτης που θέλει να ξεχάσει η Κωνσταντίνα με το ξύλο στα μπουζούκια! (Φωτογραφίες ντοκουμέντο)

Στο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το Youweekly.gr θα δείτε κάτι που δεν έχει προηγούμενο, ούτε στην εγχώρια showbiz, αλλά ούτε και στη διεθνή...

Μία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, νέα κοπέλα, από τα πιο ταλαντούχα άτομα τη γενιάς της, βρέθηκε εκτός εαυτού την περασμένη Κυριακή στο "Fantasia Live" κι επιτέθηκε δημόσια στον πρώην φίλο της Γιώργο Κοτσοβό. Διαβάστε παρακάτω...

Οι φωτογραφίες του Youweekly.gr είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας μίας απίθανα σουρεαλιστικής σκηνής που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανυποψίαστων θαμώνων. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Η Κωνσταντίνα όπως θα δείτε και μόνοι σας κυριολεκτικά πιάνεται στα χέρια με τον Γιώργο Κοτσοβό και του επιτίθεται όχι μόνο φραστικά αλλά και κυριολεκτικά! Το αποτέλεσμα το βλέπετε! Ο Γιώργος Κοτσοβός τρέπεται σε φυγή με το μπλουζάκι του καταξεσκισμένο, γεμάτος γρατζουνιές από τα νύχια της Κωνσταντίνας....Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φωτογράφος μας ο οποίος εντελώς συμπτωματικά έτυχε να είναι μπροστά σε όλο το σκηνικό:

Δείτε ακόμη: Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα σας πέσει το σαγόνι με το σπίτι της στην Βούλα! Μπήκε στο Survivor για να το σώσει από τις τράπεζες...


Είναι η στιγμή που η Κωνσταντίνα ορμάει έξαλλη στον πρώην σύντροφό της και δημοσίως προσπαθεί να του βγάλει την μπλούζα. Ταυτόχρονα, όπως βλέπετε, με το αριστερό της χέρι χώνει τα νύχια της στο χέρι του, ενώ ο Κοτσοβός προσπαθεί με το δεξί του χέρι και με το αριστερό να της κατεβάσει τον καρπό. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του «Fantasia Live» που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν! Η σκηνή ζηλοτυπίας κράτησε πάνω από 10 λεπτά.... Δείτε τις φωτογραφίες:

img_5508img_5513

3 το πρωί. Η Κωνσταντίνα, όπως βλέπετε, προσπαθεί να βγάλει την μπλούζα του Κοτσοβού μέσα στο κλαμπ. Ταυτόχρονα, ουρλιάζει μέσα στο αυτί του, ενώ εκείνος προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Δείτε ακόμη: Η σπάνια πάθηση της Φαίης Σκορδά που ελάχιστοι γνωρίζουν..

img_5507Εκνευρισμένη του σκίζει το μπλουζάκι! Περίπου στις 3:15 π.μ. ο κόσμος παρακολουθεί την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σκίζει την μπλούζα του Κοτσοβού και ταυτόχρονα να τον οδηγεί στις αντρικές τουαλέτες:

img_5492

Καρέ–καρέ όλη η άγρια σκηνή

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr με ψυχραιμία απαθανατίζει την άγρια συμπλοκή της Κωνσταντίνας και του πρώην συντρόφου της Γιώργου Κοτσοβού. Οι χειρονομίες οδήγησαν στο σκίσιμο της μπλούζας του νεαρού και μερικές έντονες αμυχές σε όλο το πάνω μέρος του κορμιού του. Με σπρωξιές προσπάθησαν να φτάσουν στις αντρικές τουαλέτες όπου ο καβγάς συνεχίστηκε για 20 λεπτά.

img_5486

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κειμένου και φωτογραφιών της συγκεκριμένης ανάρτησης χωρίς την άδεια του Youweekly.gr!


Διαβάστε αναλυτικά το περιστατικό:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η παρουσιάστρια επιτέθηκε στον Κοτσοβό τραβώντας και σκίζοντάς του τα ρούχα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του κλαμπ που παρακολουθούσαν live μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας.


Η Κωνσταντίνα βρέθηκε σε απόσταση μόλις 5 μέτρων από τον πρώην αγαπημένο της Γιώργο Κοτσοβό, ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του, φλερτάροντας ταυτόχρονα με μια όμορφη καστανόξανθη νεαρή φοιτήτρια. Χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, η Κωνσταντίνα άφησε την παρέα της, πλησίασε τον Κοτσοβό και με έντονο ύφος και χειρονομίες ξεκίνησε έντονο καβγά. Μάλιστα, τα αίματα άναψαν και, όπως φαίνεται και στα ντοκουμέντα, η γνωστή παρουσιάστρια τραβούσε τον πρώην σύντροφό της από τα ρούχα, με αποτέλεσμα να του σκίσει την μπλούζα στο επάνω μέρος. Οι τρυφερές στιγμές του νεαρού επιχειρηματία με την κούκλα φοιτήτρια φαίνεται ότι εξόργισαν την Κωνσταντίνα, που προφανώς είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τον σύντροφό της ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό τους. Το γεγονός ότι πριν καλά-καλά στεγνώσουν τα δάκρυα από το «διαζύγιο» ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε σε τρυφερές στιγμές μπροστά της την έβγαλε εκτός εαυτού…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, περίπου στις 12, εμφανίζεται στο «Fantasia Live» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισάνου και κάθονται στους πίσω καναπέδες του μαγαζιού. 12:30 φτάνει ο Γιώργος Κοτσοβός μαζί με αντροπαρέα και απολαμβάνουν το πρόγραμμα στα μπροστινά τραπέζια. Ακριβώς δίπλα του και χωρίς να είναι στην παρέα του, εμφανίζονται δύο κορίτσια που απλώς παρακολουθούν το πρόγραμμα. Από το πουθενά αρχίζει το φλερτ μεταξύ του Γιώργου Κοτσοβού και της κοπέλας που το μικρό της όνομα είναι Αγγελική και είναι φοιτήτρια της Νομικής! Ο Κοτσοβός δεν έχει δει την Κωνσταντίνα, η οποία κάθεται ακριβώς από πίσω του, στα 5 μέτρα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια τον έχει δει και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται… Στις 2:30 π.μ. ο Κοτσοβός πλέον δεν φλερτάρει απλώς με την Αγγελική, αλλά αρχίζει να την αγκαλιάζει και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως και εκείνη άλλωστε. Ταυτόχρονα, ο μετρ του καταστήματος ενημερώνει τον Κοτσοβό ότι βρίσκεται δίπλα του η Σπυροπούλου και τον προειδοποιεί ότι θα γίνει φασαρία! Ο Κοτσοβός, όμως, αδιαφορεί… Αυτό προκαλεί την έκρηξη της Κωνσταντίνας και γύρω στις 3 π.μ. η Κωνσταντίνα αφήνει την παρέα της, πλησιάζει τον Κοτσοβό και αρχίζει μια απίστευτη δημόσια σκηνή ζηλοτυπίας με ουρλιαχτά, τσιμπιές, σπρωξίματα που καταλήγουν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της. Στη συνέχεια, όπως σας περιγράφει αποκλειστικά το Youweeklygr, η Κωνσταντίνα κυριολεκτικά παίρνει τον Κοτσοβό σηκωτό και τον οδηγεί στις τουαλέτες όπου παραμένουν 20 λεπτά κλειδωμένοι, ενώ απέξω οι φίλοι του Κοτσοβού και ο μετρ δεν αφήνουν κανέναν να περάσει μέσα.

Μόνο ο φωτογράφος του Youweekly.gr ήταν εκεί και άκουσε, όλα όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στις αντρικές τουαλέτες. Έγινε πραγματικά χαμός. Δεν χρειάζεται να σας μεταφέρουμε τις λεπτομέρειες. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Η συνέχεια του ρεπορτάζ δεν είχε άλλο σασπένς. Μόλις βγήκε ο Κοτσοβός από τις τουαλέτες, φόρεσε το μπουφάν και έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί. Η Κωνσταντίνα με τη σειρά της βγήκε από τις τουαλέτες, κάθισε 10 λεπτά με την παρέα της και γύρω στις 4:15 π.μ. αποχώρησε. Οι δύο φιλενάδες που προκάλεσαν όλο αυτό τον χαμό έφυγαν τελευταίες και πιο χαρούμενες από όλους. Χωρίς να το θέλουν έγιναν το κέντρο της συζήτησης και πραγματικά το διασκέδασαν με την ψυχή τους.Δείτε εδώ ποια ήταν η γυναίκα που έκανε έξαλλη την Σπυροπούλου και επιτέθηκε στον Κοτσοβό