Πρώην παίκτρια του Survivor αδειάζει την Σπυροπούλου: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»!

Πρώην παίκτρια του Survivor αδειάζει την Σπυροπούλου: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»!

Αλλάζει ο χαρακτήρας της, μιλάει με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικό τόνο μπροστά στις κάμερες…» είπε όλο νόημα και άναψε φωτιές!


Ο λόγος για τα όσα είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor, Μαρία Σαμαρινού τα οποία και είναι το θέμα της ημέρας! Διαβάστε παρακάτω....


Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά» η πρωταθλήτρια αλπικού σκι αναφέρθηκε στον παρουσιάστρια: «Σίγουρα η Κωνσταντίνα προς τα έξω έχει ένα πάρα πολύ καλό προφίλ. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάνε όλοι για τη Σπυροπούλου… Θεωρώ ότι είναι αντικειμενικό, ωστόσο, η Σπυροπούλου ξέρει να πλασάρει πολύ ωραία τον εαυτό της μπροστά στις κάμερες και αυτός νομίζω είναι ο λόγος που και ο κόσμος έχει αυτή την άποψη γι’ αυτήν».

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Πεδίο μάχης το σημερινό επεισόδιο! Δείτε σε συγκλονιστικό βίντεο να πλακώνονται Τεό και Ηλίας!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 – 9η εβδομάδα: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος είναι στα τάρταρα; Τα επίσημα στατιστικά βγήκαν στη φόρα!

Σε ερώτηση για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει άλλο πρόσωπο μπροστά και άλλο πίσω από τις κάμερες, η Μαρία Σαμαρίνου απάντησε: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της, μιλάει με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικό τόνο μπροστά στις κάμερες. Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στην καλύβα, καλύτερα να μείνει στην καλύβα».