Η Iron Barbie κατακεραυνώνει τους συμπαίκτες της! «Δεν μας καταλαβαίνετε! Δεν μου αρέσει αυτό που μας κάνουν!»

Η Iron Barbie κατακεραυνώνει τους συμπαίκτες της! «Δεν μας καταλαβαίνετε! Δεν μου αρέσει αυτό που μας κάνουν!»

Φουλ ένταση στον Αγιο Δομήνικο!

Φαίνεται πως η είσοδος των καινούριων παικτών δεν ανανέωσε το κλίμα ούτε έφτιαξε την ταλαιπωρημένη ψυχολογία των παικτών. Το αντίθετο θα λέγαμε...

Συγκρούσεις, κόντρες και ίντριγκες είναι στο καθημερινό... μενού των παικτών του Survivor!

Στο αποψινό επεισόδιο η Μαρία Πανταζή εξέφρασε το παράπονο της oncamera : « Μπορεί να νιώθω λίγο περίεργα γιατί στην αρχή μπήκα με πάρα πολύ καλή ενέργεια! Και ακόμα έχω. Ήρθα εδώ μόνο για να κερδίζουμε! Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό το έπαθλο όσο η νίκη!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: H Mελίνα «καρφώνει» τον Αγόρου! «Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες ...» (Βίντεο)

Κάποια παιδιά, κάποια έπαθλα τα βλέπουν διαφορετικά, ίσως δεν έχουν αθλητική παιδεία. Και νιώθουμε ότι μας αντιμετωπίζουν έτσι: Εσείς οι καινούριοι που ήρθατε δεν έχετε καταλάβει ότι δυο μήνες πεινάμε, δυο μήνες ταλαιπωριόμαστε. Ολοι την ώρα μας κάνουν αυτό το πραγμα. Εσείς είστε οι καινούριοι! Δεν μας καταλαβαίνετε! Δεν μου αρέσει αυτό που μας κάνουν!” καθιστώντας σαφές πως οι “παλιοί” Μαχητές παραγκωνίζουν και δεν αφήνουν στους καινούριους παίκτες περιθώριο να ενσωματωθούν στην ομάδα.»

Το σωστό βέβαια να λέγεται! Οι παλιοί Μαχητές έχουν φάει... πολύ καρύδα στη διαδρομή τους και αρκετές κακουχίες τόσους μήνες στην παραλία του Αγιου Δομίνικου!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

TAGS