Power of love: Η δημόσια εκδήλωση... αγάπης της Αθηνάς στον Δώρο μέσω Instagram!

Power of love: Η δημόσια εκδήλωση... αγάπης της Αθηνάς στον Δώρο μέσω Instagram!

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκτρια του «Power Of Love», έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον συμπαίκτη της Δώρο Παναγίδη μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Ιnstagram.

Οι παίκτες περνούν εκτός σπιτιού τα Σαββατοκύριακα και δεν έχουν μεταξύ τους την επαφή των δύο σπιτιών. Έτσι η Αθηνά θέλησε να στείλει μέσα από τα social media κάποια μηνύματα του πόσο ερωτευμένη είναι και πόσο της λείπει ο Δώρος. Διαβάστε παρακάτω...

Στη συνέχεια, μέσω των instastories της εφαρμογής, συνέχισε τις φωτογραφίες με σχόλια.

Δείτε ακόμη: Νίκος Νομικός: Οι πρώτες δηλώσεις του μπαμπά της Δούκισσας λίγο μετά την γέννηση του εγγονού του! Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη την ώρα του τοκετού... (Βίντεο)

«Η ευτυχία στην αγάπη είναι κάτι περισσότερο από απλή ηρεμία και ανακούφιση. Δε βρίσκεται στο κυνήγι των στιγμιαίων απολαύσεων, ούτε στην αποδοχή του ορισμού που κάποιος άλλος δίνει γι’ αυτή. Η ευτυχία που δυο άνθρωποι που αγαπιούνται βρίσκουν ο ένας στον άλλο δημιουργείται από τους ίδιους, μέσω της υπομονής και της συνεχούς προσπάθειας για κάτι καλύτερο στην σχέση τους .Όταν υπάρχει ο σεβασμός , η υπομονή και η θέληση να δημιουργείς μοναδικά συναισθήματα και ξεχωριστές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να ζήσεις ..!! Με τον άνθρωπο που σε κανει να νιώθεις ο εαυτός σου , ο άνθρωπος που θα σε μαλώσει εκεί που είσαι λάθος και ταυτόχρονα θα σε ανεβάσει πιο ψηλά και από τον εαυτό του βγάζοντας τον εγωισμό του έξω ακόμη και εκεί που δεν είναι λάθος . Αυτός , ναι αυτός που αγάπησε την κάθε ατέλεια σου και συνεχίζει να την αγαπά ..!! Αυτούς να εκτιμάτε μα πάνω απ’ ολα να αγαπάτε γιατί τέτοιοι άντρες μια φορά θα μπουν στην ζωή σας ..!! Γιατί στο τέλος η αγάπη νικά !! ( Backstage από την πρώτη μας έξοδο στο εστιατόριο έξω από το σπίτι του Power of Love )», έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: