Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό που δεν ήξερε κανείς: "Στον 7ο μήνα είπα στα παιδιά μου ότι είμαι έγκυος γιατί..." (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό που δεν ήξερε κανείς:

Μία απίστευτη και εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή της για την περίοδο που είχε μείνει έγκυος στην μικρή Μαρίνα και το έκρυβε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο κράτησε την εγκυμοσύνη της Μαρίνας κρυφή! Ανατριχιάζουν τα λόγια της...(Βίντεο)

Η ίδια εξομολογήθηκε:

«Εμείς γνωριστήκαμε, ζήσαμε πολύ, ως οι πέντε μας και ακούγανε και εμένα να λέω συνέχεια, έχω ένα μωράκι , θέλω ένα μωράκι! Δηλαδή το θυμάμαι να μου κάνουν πλάκα πάνω σε αυτό. Αφού εγώ στην αρχή δεν έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν το είπα ούτε στην οικογένειά μας. Δηλαδή το είπα στους γονείς μου και στους γονείς του όταν πια είχα κλείσει τον πέμπτο, ήμουν πεντέμισι μηνών. Λέω, κούτσου, κούτσου, επτά θα φτάσω, δεν μπορεί!», είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε με μία απίστευτη αποκάλυψη, για το γεγονός ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της μέχρι και από τα παιδιά της:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές ευχές στην Δούκισσα Νομικού! Τι είπε η παρουσιάστρια... (Βίντεο)

«Με ανάγκασαν τα παιδιά να το πω πριν τον έβδομο μήνα. Γιατί τα παιδιά κάποια στιγμή μου το λέγανε κάθε βδομάδα, κάθε μέρα, Μαμά, πετάει λίγο η κοιλιά σου, μήπως επιτέλους έχει έρθει αυτό το μωρό, μαμά, πετάει η κοιλιά σου, μήπως είσαι έγκυος; Κάποια στιγμή, αφού μου το λέγανε μια εβδομάδα δέκα ημέρες και η κοιλιά μου είχε πεταχτεί κιόλας, το γράφανε παντού λέω πρέπει να το πω. Όταν τους στο είπα, έχω από εκείνη την ημέρα ίσα και εκατό φωτογραφίες στη σειρά, που είχα σηκώσει την μπλούζα και είχαν έρθει κι αυτά δίπλα μου και είχαν πάρει αυτή την στάση με εμένα, να πετάει η κοιλιά του, κι ας μην είχαν κοιλιά» - Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: