Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης; Αυτή είναι η καλύτερη τεχνική για σένα!

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης; Αυτή είναι η καλύτερη τεχνική για σένα!

Ταινίες, χαλάουα, κερί, αποτριχωτικές µηχανές, ξυραφάκια ή laser; Οι µέθοδοι για να αντιµετωπίσεις την ανεπιθύµητη τριχοφυΐα σού δίνουν σίγουρα πολλές επιλογές για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα. Εµείς απλά σου δίνουµε µερικές συµβουλές, ανεξάρτητα από την τεχνική την οποία θα προτιµήσεις.

Από τη Βάσω Αργυρέα Διαβάστε παρακάτω...

SCRUB IT! Βάλε στο εβδοµαδιαίο σου πρόγραµµα τη διαδικασία της απολέπισης, ειδικά λίγες ηµέρες πριν από την αποτρίχωση. Με αυτόν τον τρόπο θα αποµακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρµα σου, ενώ παράλληλα θα αντιµετωπίσεις και όλες εκείνες τις µικρές τριχούλες που µεγαλώνουν προς τα µέσα.

Δείτε ακόμη: Βoxer braids! Πως να φτιάξεις το χτένισμα του καλοκαιριού στον εαυτό σου! (video)

ΑΠΟΛΑΥΣΕ… ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ Όποια µέθοδο και εάν επιλέξεις, φρόντισε να µην αµελήσεις την περιποίηση της επιδερµίδας σου µετά την αποτρίχωση. Γι’ αυτό επίλεξε µια λοσιόν ή µια πλούσια κρέµα ανάπλασης που θα ενυδατώσει σε βάθος και θα αναδοµήσει το δέρµα σου, προλαµβάνοντας ερεθισµούς και κοκκινίλες.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ Απόφυγε να φοράς στενά ρούχα µετά την αποτρίχωση. Και αυτό γιατί το δέρµα πρέπει να αναπνέει ελεύθερα και να µην έρθει σε άµεση τριβή µε τα ρούχα σου για να µην δηµιουργηθούν ερεθισµοί. Επίσης, για το επόµενο 24ώρο, καλό θα ήταν να απέχεις από έντονες δραστηριότητες που θα προκαλέσουν υπερβολική εφίδρωση.