Survivor 2: Οι δυο Εύες των Διασήμων "καρφώνουν" τον Χάρο! Τι είπαν...

Survivor 2: Οι δυο Εύες των Διασήμων

Εύες εναντίον Χάρου! Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο έκανε ξεκάθαρο πως η παρουσία του στην παραλία των Διασήμων κάθε άλλο παρά διακριτική θα είναι!


Σήμερα, και αφού οι Διάσημοι έκαναν μια ακόμα ήττα που τους στέρησε το έπαθλο φαγητού επέστρεψαν στην καλύβα τους με όχι και τόσο καλή διάθεση. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο Εύες των Διασήμων, Εύα Σκαρώνη και Έυη Σαλταφερίδου "κάρφωσαν" τον συμπαίκτη τους για τον χαρακτήρα του η κάθε μια με τον δικό της τρόπο!

Η Εύη Σαλταφερίδου είπε on camera: "Ο Σώζων είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χαρακτήρα! Στα αγωνίσματα είναι πάρα πολύ δυνατός, βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Στο θέμα του πως συμβιώνουμε εδώ μαζί, δεν είναι ότι έχουμε κάποιοι ιδιαίτερο πρόβλημα απλά του το έχω πει κιόλας, δεν ταιριάζουμε!"

Η Εύα Σκαρώνη χρησιμοποίησε στις δηλώσεις της περισσότερη διπλωματία λέγοντας: "Ο Σώζων είναι ένα παιδί που κανείς δεν έχει καταφέρει να τον ψυχολογήσει ακόμα, θεωρώ πως χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Μπορεί να πεινάει λίγο περισσότερο... Δεν ξέρω τι είναι αυτό που του συμβαίνει! Αγωνιστικά είναι πάρα πολύ καλός και προσπαθεί κάθε φορά πάρα πολύ για την ομάδα"

Δείτε το βίντεο με τα "καρφώματα" των παικτριών κατά του Χάρου: