Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Panorama: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι! Η συνάντηση που δεν γνώριζε κανείς!

Survivor Panorama: Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι! Η συνάντηση που δεν γνώριζε κανείς!
News 28.03.2018 17:54

Στο Πανόραμα είναι καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία και αναμένεται να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο από τότε που έφυγε από το Survivor!

Η ίδια πήγε εμφανώς ανανεωμένη και με διάθεση για αποκαλύψεις! Η Ντορέττα με το... καλημέρα σας την υποδέχτηκε γεμάτη ερωτήσεις και η Σπυροπούλου ακομπλεξάριστη έδειξε έτοιμη να απαντήσει σε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Σπυροπούλου αυτό που όλοι θα θέλαμε να μάθουμε και αφορά τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι! Η ίδια δεν.. μάσησε και της αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο! Η ίδια είπε συγκεκριμένα:

«Είχα δεχτεί προτάσεις αλλά τις είχα απορρίψει... ωστόσο κάτι άλλαξε! Είχα μια συνάντηση με ένα πρόσωπο του χώρου και μου άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τότε! Επομένως αποφάσισα να πάω... » είπε η ίδια και ουσιαστικά άφησε αιχμές ενδεχομένως για το DWTS και το τρομερό παρασκήνιο που πρώτοι εμείς στo Υοuweekly.gr σας είχαμε γράψει! (Survivor 2: Το απίστευτο παρασκήνιο για την ένταξη της Σπυροπούλου στο ριάλιτι! Η "μαχαιριά" Ant1 και το deal με τον Τούρκο παραγωγό)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share