Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef-Διαρροή: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί από το ριάλιτι. Δεν θα είναι τελικά αυτός ο νικητής!

Η διαρροή για το Master Chef που δείχνει τον παίχτη που δεν θα είναι στον τελικό.

Master Chef-Διαρροή: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί από το ριάλιτι. Δεν θα είναι τελικά αυτός ο νικητής!
News 29.03.2018 13:31

Το Master Chef, για άλλη μια χρονιά θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά παιχνίδια εκτοξεύοντας στα ύψη τα μηχανάκια της AGB.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίζει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να αποκαλύψουν τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια, έχοντας τον ρόλο των παπαράτσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης : Βόμβα στο "Master Chef": Ο παίκτης φαβορί που είναι ήδη εκτός παιχνιδιού! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Οκτώ είναι οι παίχτες που μέχρι στιγμής έχουν απαθανατιστεί να βρίσκονται εκτός του σπιτιού του Master Chef, με κυριότερους τους Μάγκυ Ταμπακάκη, Αργύρη Αγλαμίση, Τζώρτζη Παπανικολάου, Σάββα Ληχανίδη και Δημήτρη Τσίκιλη.

Αντιθέτως, οι Χρήστος Γλωσσίδης και Γιώργος Φασίλης, είναι αυτοί που μέχρι στιγμής κανένας φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει εκτός σπιτιού.

Δείτε επίσης : MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 10.000 ευρώ της Silver Award Week!

Ντόρο προκαλεί η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Facebook και βλέπετε στο youweekly.gr, με το φαβορί του Mastef Chef, Τιμολέοντα Διαμαντή, να κάνει τη βόλτα του και να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Δείτε επίσης : Master Chef: Ο Σάββας Λυχανίδης έχει παιδάκι! Ιδού η απόδειξη...

Άγνωστο παραμένει εάν οι Χ. Γλωσσίδης και Γ. Φασίλης θα είναι εκείνοι που θα βρίσκονται στον τελικό του πιο δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

TAGS
Share