Πασίγνωστη τραγουδίστρια τα έδειξε όλα στο Dancing With The Stars! Το σ*ξι ατύχημα της...

Πασίγνωστη τραγουδίστρια τα έδειξε όλα στο Dancing With The Stars! Το σ*ξι ατύχημα της...

Τα είδε όλα -κυριολεκτικά! - το κοινό που είχε την τύχη να βρίσκεται στον στούντιο! Η Αναστάζια πήρε μέρος στο Ιταλικό Dancing With The Stars το Σαββατοκύριακο όπου ερμήνευσε το «Dancer for a Night».

Μαζί με τον επαγγελματία χορευτή Μάικελ Φόντς, προσπαθούσαν να ενθουσιάσουν τους κριτές ώστε να πάρουν υψηλή βαθμολογία! Διαβάστε παρακάτω...

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν.... Ενα ανάποδο γύρισμα ήταν αρκετό να εκθέσει την τραγουδίστρια και τον παρτενέρ της!

Δείτε ακόμη: Η τρυφερή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας! Έλιωσε η παρουσιάστρια...

Ο χορευτής την σήκωσε στον αέρα ενώ η Αναστάζια σήκωσε το πόδι της για να το περάσει γύρω από τολαμό του. Το φόρεμα της όμως την πρόδωσε, αφού σηκώθηκε λίγο παραπάνω απ' ότι υπολόγιζε και αποκάλυψε το εσώρουχο και τα οπίσθια της μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού!

Η Αναστάζια όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά το χορευτικό της! Μετά το τέλος της αρκετά ντροπιαστικής εμφάνισης, ευχαρίστησε τον Μάικελ μέσω Instagram γράφοντας: «Σε ευχαριστώ Μάικελ για όλη τη σκληρή δουλειά και το διασκεδαστικό χορευτικό. Όταν μαθαίνεις να χορεύεις χρειάζεσαι έναν υπομονετικό, ευγενικό και ενθουσιώδη δάσκαλο. Ένιωσα ότι πραγματικά αγαπάς να βοηθάς άλλους να μαθαίνουν χορό. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και ευελπιστώ να συναντηθούμε ξανά, φίλε μου».

Δείτε τις φωτογραφίες από την άτυχη στιγμή της τραγουδίστριας:

athensmagazine.gr