Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λάτσιου-Ant1 και η ρήτρα στο συμβόλαιο! "Στο ραντεβού, οι φωνές ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας" (Βίντεο)

Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λάτσιου-Ant1 και η ρήτρα στο συμβόλαιο!

Εκτός ΑΝΤ1 είναι πλέον ο Γιάννης Λάτσιος!

Όπως σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr τα απανωτά του λάθη και ο προγραμματικός του κόστισαν! Αξιοσημείωτο είναι ότι ο σταθμός βρέθηκε 5ος κατά σειρά, πιο κάτω από το Epsilon! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με Τίνα Μεσσαροπούλου και τα όσα είπε στο Happy Day, η συνάντηση που είχε ο Λάτσιος με τον Θοδωρή Κυριακού ήταν εκρηκτική.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Δαλάκα και δεν γνωρίζει κανείς! Οι πόνοι και τα ουρλιαχτά...

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας. Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του.». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS