Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Ηappy Day! «Νομίζω ήρθε η ώρα....»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Ηappy Day! «Νομίζω ήρθε η ώρα....»
News 30.03.2018 17:36

«Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό Celebrity- τόσο για τα τηλεοπτικά δρώμενα, όσο και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Alpha για πέντε χρόνια και μεταξύ των άλλων, μίλησε για την μακρόχρονη πορεία της, αλλά και για την στιγμή που θα χρειαστεί να κάνει κάτι καινούργιο.

Δείτε ακόμη: Άφησε την τελευταία του πνοή σπουδαίος ηθοποιός! Ο λόγος για τον...

Η Σταματίνα, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι γεγονός ότι πλέον στην τηλεόραση υπάρχει μεγάλη ρευστότητα, οπότε σίγουρα νιώθω διπλά ευτυχισμένη που είμαι σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο Alpha και τα έχω καταφέρει σε μια δύσκολη ζώνη που έχει το δικό της κοινό.

Μπορεί να παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα, όμως, σε γενικές γραμμές, τα πάμε περίφημα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό για εμένα είναι μια γλυκιά συνήθεια, ξυπνάω ευχάριστα και μου αρέσει που πίνω το πρώτο καφεδάκι της ημέρας με τους τηλεθεατές»

Δείτε ακόμη: Power of Love: Αυτοί είναι οι παίκτες που ανέδειξε το τηλεοπτικό κοινό αυτή την εβδομάδα! Ο λόγος για τους... (Βίντεο)

«Δεν σου κρύβω ότι από τη μια είναι μια όμορφη ρουτίνα, από την άλλη, όμως, νιώθω πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να σκεφτώ ή να συζητήσω και κάτι άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι έτοιμη να αφήσω αυτό που έχω τώρα. Θα έλεγα πως είμαι στο μεταίχμιο.

Δηλαδή, σκέφτομαι, συνεχίζω το Happy Day, ή πάμε για κάτι άλλο; Κάποιες φορές πρέπει να κλείνεις έναν κύκλο πριν οι συνθήκες σε εκτοπίσουν, είτε αυτό επέλθει από κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό του σταθμού είτε ο κόσμος αρχίσει να αδιαφορεί. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν έχει έρθει αυτή η στιγμή!»

Share