Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Μαρίνας! Είναι ίδιες!

Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Μαρίνας! Είναι ίδιες!

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα χρονικά δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας να φαίνεται ξεκάθαρα.

Η παορυσιάστρια δεν έχει κάνει ποτέ ξανά αυτή την κίνηση καθώς πάντα την έβγαζε φωτογραφία στο πλάι ή πλάτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μας άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της! Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Η ίδια κάτω από την φωτογραφία που φαίνεται το προσωπάκι της μικρής Μαρίνας έγραψε: "σας ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες στην προηγουμενη φωτο . Η φωτο αυτη ειναι για ολους τους φιλους κ φιλες μου με αγαπη . Παρακαλω ομως να μην την αναδημοσιευσετε. Ουτε τα sites, blogs και εντυπα. Σας ευχαριστω πολυ κ καλο Πασχα !"

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα" από το Survivor! Σε αμόκ η παραγωγή...

Φυσικά εμείς σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία της και μοιραζόμαστε μαζί σας την δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό που δεν φαίνεται το πρόσωπο της κορούλας της μιας και έχει σκύψει να ταΐσει το κατσικάκι που της έκανε δώρο ο παππούς της! Πάντως επειδή είδαμε και την άλλη που έχει στον λογαριασμό της και φαίνεται το πρόσωπο της κορούλας της, να σας μεταφέρουμε ότι είναι ίδιες... Γαλάζια ματάκια, ξανθουλα, σαρκώδη χειλάκια! Δείτε την: