Survivor 2: "Ο Θοδωρής τώρα που μιλάμε μπορεί και να έχει φύγει από το παιχνίδι"

Survivor 2:

Απίστευτες εξελίξεις στο Survivor και έρχονται τα πάνω κάτω όπως όλα δείχνουν.

Μία πληροφορία έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr η οποία επιβεβαιώθηκε και την μοιραστήκαμε μαζί σας. Μία πληροφορία η οποία θα αλλάξει κατά πάρα πολύ την ροή του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Παίκτης φαβορί λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο...(Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Στην συμπεριφορά του μοντέλου μάλιστα αναφέρθηκαν και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" και η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δική της άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σώζων Χάρος; Η φωτογραφία που προβλημάτισε και προκάλεσε ερωτηματικά!

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Θοδωρής ήταν από τα πιο, όχι καλόψυχα, σε βαθμό …εγκληματικότητας καλός. Δηλαδή, από αυτούς που τους σπρώχνεις, πέφτει κάτω, σηκώνεται, τινάζεται και λέει “δεν πειράζει”. Για τέτοια καλοσύνη μιλάμε. Κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή, μήπως βλέπει κάτι ο Θοδωρής εκεί μέσα που θα δικαιωθεί πολύ αργότερα; Εγώ πιστεύω ότι τώρα που μιλάμε μπορεί ήδη να έχει φύγει. Μπορεί και να έχει φύγει τώρα που μιλάμε. Κάτι βλέπει, κάτι τον ενοχλεί εκεί πέρα. Σαν να τον ενοχλεί κάτι υποκριτικό, κάτι περίεργο, που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Γιατί στο μοντάζ μας δείχνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, το οποίο μου είπε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που συνάντησα προχθές και είπαμε πολλά για τα περσινά", δήλωσε χαρακτηριστικά!