Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος η δικαστική διαμάχη Σταμάτη – Σπυροπούλου! Την άδειασε δημοσίως η Σάσα: "Θεωρώ ξεφτ'ιλα να..." (Βίντεο)

Τέλος η δικαστική διαμάχη Σταμάτη – Σπυροπούλου! Την άδειασε δημοσίως η Σάσα:
News 31.03.2018 16:22

Η Σάσα Σταμάτη θέλησε να δώσει τέλος στην διαφωνία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και προσκάλεσε την ξανθιά παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής της!

Η ίδια συγκεκριμένα είπε: "Είχα σκοπό να το τελειώσω το θέμα, να πούμε πως όλα είναι εντάξει. Αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχει μία ειρωνεία, όταν όμως εμένα μου είχε έρθει μία αγωγή 500.000ευρώ και επειδή έχω κι εγώ πατέρα και μητέρα σε μεγάλη ηλικία και με προβλήματα υγείας τα οποία δεν θεραπεύονται , οι άνθρωποι ήταν αγανακτισμένοι γιατί εάν δεν έχεις να πληρώσεις το ποσό της αγωγής, ακολουθεί διαδικασία κατάσχεσης μετά, αυτοκίνητα, σπίτια και εμείς δεν είμαστε πλούσιοι"! Διαβάστε παρακάτω...

Στην συνέχεια η Σάσα διάβασε on air την απόφαση του δικαστηρίου που βγάζει εκτός την αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με την οποία η παρουσιάστρια διεκδικούσε το ποσό των 500.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια για τη Μάγκυ Ταμπακάκη, το ιταλικό Master Chef και το πτυχίο μαγειρικής!

Τέλος η Σταμάτη είπε αδειάζοντας την Σπυροπούλου: "Την έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε και τα έχω τα μηνύματα. Αλλά θεωρώ ξεφτίλα να κάθεσαι να δείχνεις μηνύματα στην τηλεόραση. Μου είπε ότι θα φύγει διακοπές στο εξωτερικό και μόλις γυρίσει θα με δει. Και δεν βρεθήκαμε ποτέ. Και δεν μπορώ να παρακαλάω. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά στο τέλος η αλήθεια φαίνεται γιατί λάμπει. Κωνσταντίνα, εγώ σε περιμένω εδώ, στο πλατό live. Δεν θα μιλήσουμε για την αγωγή, το τελειώνω σήμερα το θέμα. Ήθελα να το λύσω, σε πήρα τηλέφωνο, θυμάσαι τι μου είπες, είχαμε εντολή από το γραφείο Τύπου ότι κάνεις μόνο εξώφυλλα και δεν δίνεις συνεντεύξεις.

Δεν είναι κακό να έχεις κάνει λάθος, αλλά ψεύτρα δεν υπήρξα ποτέ. Έχω θέμα με το ψέμα. Εγώ είμαι και καλή και κακιά. Αλλά να πω ψέματα τώρα, ότι τι; Χέστ…α πάνω μου με τα 500 χιλιάρικα που ήρθε η αγωγή στον ΑΝΤ1. Όταν εμένα με έπαιρναν συνάδελφοι και κλαίγανε και μου λέγανε “φοβόμαστε, κάνε κάτι”, δεν μπορούσα να μην κάνω κάτι για τους συναδέλφους μου και τους τεχνικούς που καταλαβαίνω ότι έχουν ανάγκη τα λεφτά και δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Εντάξει, έκανε λάθος, παίρνει τη δεύτερη ευκαιρία. Κάποιοι δεν παίρνουν καν τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Και μακάρι, της εύχομαι να καταλάβει και να προχωρήσει. Δεν έχω κόμπλεξ εγώ, το αφήνω στο παρελθόν". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share