Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz για πασίγνωστο ζευγάρι! Τον έπιασε ο φακός με άλλη...

Διάσημος χωρισμός...

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz για πασίγνωστο ζευγάρι! Τον έπιασε ο φακός με άλλη...

Τον μάθαμε επειδή έκανε περήφανη την Ελλάδα εντός κι εκτός ρινγκ τόσο με τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και με το ήθος του.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι εν ολίγοις ο άνθρωπος μέσα απ’ τον οποίο έγινε γνωστό το kick boxing στη χώρα μας, ωστόσο αυτό που δεν ξέραμε είναι πως έχει ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία, εκφράζοντας την πίστη του την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χρεώθηκε όλη την αποτυχία του Ant1 ο Λάτσιος! Ο έντονος διάλογος με τον Κυριακού και η δεύτερη αποχώρηση από τον σταθμό!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επισκέφτηκε τη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα τον Δήμο Μανταμάδου, όπου και έμεινε για τρεις μέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα επισκέφτηκε τόσο τον Άγιο Λουκά όσο και τον Αρχάγγελο Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου, απ’ όπου και πήρε το όνομά του.

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στην Λευκάδα για Σαββατοκύριακο! Οι φωτογραφίες περαστικών που τσάκωσαν την παρουσιάστρια στο νησί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, πρόκειται για ένα ταξίδι που κάνει τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο σαν ένα δικό του προσωπικό τάμα, ενδεχομένως όμως και περισσότερες φορές, όταν νιώθει την ανάγκη να προσευχηθεί και να ανασυνταχτεί μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Φέτος άργησε να πάει στο νησί του Αιγαίου λόγω υποχρεώσεων και λόγω «Nomads», ωστόσο το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα χαλαρό τριήμερο λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Η παρουσία του στο νησί έγινε αμέσως αντιληπτή, με τον κόσμο να τον αγκαλιάζει και να του ζητάει αυτόγραφα...

Η γυναίκα στο πλευρό του

Παρ’ ότι έχει ακουστεί το όνομά του σε όλο τον κόσμο, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την προσωπική του ζωή, έπειτα φυσικά από δική του επιλογή. Ο φακός του Youweekly.gr ωστόσο τον βρήκε κατά την επίσκεψή του στο Μανταμάδο με μεγάλη παρέα στο λιμανάκι, απ’ την οποία όμως ξεχώρισε μία γοητευτική γυναίκα.

Aυτόπτες μάρτυρες μας μεταφέρουν πως στην τριήμερη παραμονή τους είχαν έρθει πολύ κοντά, πήγαν για φαγητό στη Σκάλα της Σικαμιάς, ενώ βρίσκονταν συχνά μαζί, αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε περισσότερο από μία στενή φιλία, με τον ίδιο τον Μιχάλη Ζαμπίδη να υποστηρίζει, όποτε τον ρωτούν, πως πρόκειται για φίλη του...