Αποκαλύψεις για την σχέση Τσιμιτσέλη - Γερονικολού! Από πότε είναι κρυφά ζευγάρι και ο λόγος που τσαντιζόταν ο ηθοποιός για την Λασκαράκη!

Αποκαλύψεις για την σχέση Τσιμιτσέλη - Γερονικολού! Από πότε είναι κρυφά ζευγάρι και ο λόγος που τσαντιζόταν ο ηθοποιός για την Λασκαράκη!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Στην εκπομπή "επιτέλους Σαββατοκύριακο" έκαναν πολλές αποκαλύψεις για το ειδύλλιο των δύο ηθοποιών που δεν γνωρίζαμε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Η κατάθεση της Αλιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη και oι κατηγορίες για ναρκωτικά και βίαιη συμπεριφορά! Στην δημοσιότητα όλα...

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Δεν είναι πολύ πρόσφατο, έχουν ήδη προλάβει να δεθούν πολύ! Γνωρίζονται εξάλλου και αρκετά χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε ως επαγγελματική και φιλική. Μετά τον χωρισμό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η σχέση τους έγινε πιο ζεστή».

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στην Λευκάδα για Σαββατοκύριακο! Οι φωτογραφίες περαστικών που τσάκωσαν την παρουσιάστρια στο νησί!

Ενώ στην συνέχεια αποκάλυψαν τον λόγο που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τσαντιζόταν κάθε φορά που τον ρωτούσαν για την σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη : «Όταν τον ρωτούσαν για την Βάσω Λασκαράκη, εκνευριζόταν λίγο, αλλά ο λόγος είναι πως τότε υπήρχε ήδη κρίση στον γάμο τους και εμείς δεν το ξέραμε. Γι΄αυτό ένιωθε άβολα» - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: