Έκπληξη! Μεταγραφή βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου! Η αποχώρηση από το Έψιλον και το νέο κανάλι...

Έκπληξη! Μεταγραφή βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου! Η αποχώρηση από το Έψιλον και το νέο κανάλι...

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Έψιλον. Μάλιστα είναι η μόνη που σημειώνει νούμερα τηλεθέασης πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού.

Ωστόσο, πολλά είναι τα κανάλια που την θέλουν στο δυναμικό τους και ένα μάλλον είναι πολύ κοντά για να την "κλέψει"! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Μετά από τεσσεράμισι χρόνια ήρθε το τέλος για τους...

«Μη σου κάνει εντύπωση αν δεις την Τατιάνα στον ΑΝΤ1» προειδοποιεί καλά πληροφορημένη πηγή περί των τηλεοπτικών, όπως αναφέρει το enimerosi24.gr! Και πριν προλάβουμε να διευκρινίσουμε ότι σαν τηλεοπτικό πρόσωπο που είναι δεν θα μας σοκάρει να τη δούμε σε οποιοδήποτε κανάλι, μιας και αυτή είναι η δουλειά της, δηλαδή να δουλεύει στην τηλεόραση! Η καλά πληροφορημένη πηγή συμπληρώνει ότι «Μια χαρά θα ήταν για την απογευματινή ζώνη του καναλιού»! Καμία αντίρρηση! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μας κάνει εντύπωση αν φύγει από το «Εψιλον» και να πάει στον ΑΝΤ1! Και εντύπωση θα κάνει και το παρασκήνιο θα έχει ενδιαφέρον σε μια τέτοια περίπτωση!

Πόσο πιθανό όμως είναι να συμβεί κάτι τέτοιο; Αρκετά πιθανό… Από την επόμενη σεζόν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του enimerosi24 η Τατιάνα Στεφανίδου να επιστρέψει στο κανάλι της καρδιάς της που τη συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί! «Και μάλιστα θα ήταν μια πρώτης τάξεως συνεργασία, διότι η Τατιανα έχει δείξει ότι ξέρει να κάνει νούμερα και να τραβά την προσοχή του τηλεοπτικου κοινού» καταλήγει.

Ως προς το παρασκήνιο όμως, είναι πολύ νωρίς ακόμη για αποκαλύψεις που να αποτυπώνουν τι ακριβώς έχει συμβεί… Ωστόσο μια πρόσφατη επίσκεψη – εμφάνιση στο «Εψιλον» δεν είναι άσχετη με το γεγονός!