Κόντρα μεγατόνων Μπάρμπα - Φιλίνη! «Στα @ρχιδι@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση η Ελένη!»

Κόντρα μεγατόνων Μπάρμπα - Φιλίνη! «Στα @ρχιδι@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση η Ελένη!»

Στα δικαστήρια πρόκειται να οδηγηθεί και να... λυθεί η κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Φιλίνη και τη Βάνα Μπάρμπα με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Dot»!


Στο εν λόγω βίντεο η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της η οποία δεν το άφησε να περάσει έτσι! Διαβάστε παρακάτω....

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε συγγνώμη στην Ελένη Φιλίνη, αλλά εκείνη παρέμεινε αμετανόητη! Η πρώτη σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω μίλησε για τη μήνυση που έχει δεχτεί από την Ελένη Φιλίνη και προέβη σε ένα άγριο ξέσπασμα: «Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα αρχ@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Μετά από τεσσεράμισι χρόνια ήρθε το τέλος για τους...


Δείτε το σχετικό βίντεο: