Φαίη Σκορδά: Τι έχει το ψυγείο της... Η διατροφή και οι αγορές στο μανάβικο!

Το διατροφικό πλάνο της Φαίης Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Τι έχει το ψυγείο της... Η διατροφή και οι αγορές στο μανάβικο!

«Δεν είμαι τόσο καλή μαγείρισσα, αλλά προσπαθώ», έχει τονίσει η παρουσιάστρια στο παρελθόν.

Ωστόσο, όμως, με τη βοήθεια και τις συμβουλές του διατροφολόγου της καταφέρνει πάντα να κρατιέται σε άψογη φόρμα! Μια βόλτα στο μανάβικο της γειτονιάς περιλαμβάνει πάντα αγορές σε φρούτα και λαχανικά της εποχής. Η Φαίη Σκορδά αναζητά πάντα τα πιο φρέσκα προϊόντα τόσο για εκείνη όσο και για τα δύο της παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη. Αγαπημένο της φρούτο είναι το μήλο, το οποίο και αγόρασε σε άφθονες ποσότητες, ενώ για τα παιδιά της προτίμησε μυρωδάτες φράουλες που είναι η αδυναμία τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: H συνάντηση της Σπυροπούλου που δεν γνώρισε κανείς! «Μετά την αποχώρηση μου ήρθε και με βρήκε η Χριστίνα Μπόμπα και...»

Οποιοδήποτε γεύμα της το συνοδεύει πάντα με άφθονη πράσινη σαλάτα και δεν κρύβει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στα αποξηραμένα φρούτα, τα οποία προτιμάει όλες τις ώρες της ημέρας ως σνακ. Τις σωστές διατροφικές συνήθειες προσπαθεί να... «διδάξει» και στους δύο της γιους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τους στερεί τροφές. Αντιθέτως, ως μανούλα που σέβεται τις επιθυμίες τους συχνά τούς φτιάχνει διάφορες γλυκές λιχουδιές από συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Δείτε ακόμη: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το αν θα πάει στο Survivor! Επιβεβαίωση του Youweekly.gr!

«Η Φαίη τρώει απ’ όλα ακολουθώντας τον χρυσό κανόνα του μέτρου. Τρώει δηλαδή σε μετρημένες ποσότητες, ιδιαίτερα εκείνα τα τρόφιμα που έχουν υψηλή θερμιδική πυκνότητα, δηλαδή αποδίδουν πολλές θερμίδες σε μικρή ποσότητα, όπως τα γλυκά», αποκαλύπτει ο κλινικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος, τον οποίο συμβουλεύεται αποκλειστικά, και συνεχίζει: «Τρώει καθημερινά φρούτα και σαλάτες από λαχανικά εποχής με ελαιόλαδο. Το πρωινό της περιλαμβάνει κουάκερ και τα γεύματά της καστανό ρύζι».

Η λαμπερή παρουσιάστρια επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες αλλά χαμηλές σε κορεσμένα λιπαρά, όπως τα πουλερικά, τα ψάρια και το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Τις ημέρες δε που έχει πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και καθόλου χρόνο αντικαθιστά κάποιο γεύμα με ένα ρόφημα από κεφίρ, φρέσκα φρούτα, μέλι και κανέλα. Γενικότερα, φροντίζει να παραμένει ενυδατωμένη, ενώ μαζί της έχει πάντα ανάλατους ξηρούς καρπούς για να διώχνει την πείνα στη στιγμή. Τέλος, για την καλή λειτουργία του εντέρου επιλέγει τον λιναρόσπορο.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην Eurovision! Η Παπαρίζου είχε τραγουδήσει πριν την Φουρέιρα το «Fuego»!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€