Η εξομολόγηση της Σάρας Εσκενάζυ για το Survivor που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! «Ναι, υπέφερα...»

Η εξομολόγηση της Σάρας Εσκενάζυ για το Survivor που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! «Ναι, υπέφερα...»

H πρώην παίκτρια του Survivor, Σάρα Εσκενάζυ, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μεταξύ των άλλων μίλησε και για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στο People, και αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Αλμπέρτο, που δεν έκανε κάποια δήλωση για τις επιδόσεις της κόρης του στο Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αντιμέτωπος με την κατάθλιψη γνωστός Έλληνας ηθοποιός! «Μόνος μου το πάλεψα και το παλεύω...»

Η Σάρα Εσκενάζυ, δήλωσε: «Αυτό το βρίσκω σπουδαίο. Αν και με αγαπάει πολύ, δεν επηρεάστηκε και το κοντρολάρισε πολύ ωραία. Φέρθηκε ως πατέρας όχι μόνο δικός μου αλλά όλων όσοι είμαστε εκεί. Και αυτό δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν το παιδί σου είναι μακριά και το βλέπεις να υποφέρει».

Όσο αφορά για την την έλλειψη επικοινωνίας με τα αγαπημένα της πρόσωπα; Η ίδια, παραδέχτηκε: «Ναι, υπέφερα»

Δείτε ακόμη: Μόνο η Νατάσα Καλογρίδη θα το έκανε! Δεν φαντάζεστε πως πήγε να πετάξει τα σκουπίδια...

«Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά. Και μόνο ότι είσαι μακριά από την Ελλάδα και δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, αυτό είναι μια δοκιμασία, είναι δύσκολο.

Η πιο έντονη στιγμή, όμως, που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες ήταν ύστερα από το αυτοκινητικό ατύχημα, εκείνα τα πέντε λεπτά που με άφησε η παραγωγή να μιλήσω με τη μητέρα μου σε ανοιχτή ακρόαση. Είχα βάλει τα κλάματα από το σοκ, ενώ παράλληλα τη διαβεβαίωνα πως είμαι καλά. Είχα να μιλήσω με τους γονείς μου δυόμισι μήνες.»