Φαίη Σκορδά: Στο αεροδρόμιο για Ντουμπάι με την μητέρα και τα παιδιά της! Τα παιχνίδια του Δημητράκη με τους φωτογράφους!

Οι διακοπες και οι φωτογραφιες με τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά: Στο αεροδρόμιο για Ντουμπάι με την μητέρα και τα παιδιά της! Τα παιχνίδια του Δημητράκη με τους φωτογράφους!

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε φέτος να ξάνει κάτι ξεχωριστό για τις πασχαλινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια μαζί με τα παιδιά της Δημήτρη, Γιάννη και την μητέρα της, θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο Ντουμπάι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Που θα πάει διακοπές το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο! Ο εξωτικός προορισμός και το μυστικό...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο μαζί με τα δύο αγοράκια της και πραγματικά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Το παρασκήνιο για τον χωρισμό Μπαλατσινού - Κικίλια: Το παιδί που δεν ήρθε, το βέτο και οι προσπάθειες επανασύνδεσης!

Η Φαίη πανέμορφη και χαμογελαστή προσπαθούσε να κουβαλήσει τις βαλίτσες και ταυτόχρονα να έχει κοντά της τον Δημήτρη και τον Γιάννη οι οποίοι έπαιζαν σε όλο το αεροδρόμιο.

Ειδικά ο Δημητράκης, ξετρέλανε τους πάντες, αφού έπαιζε και έκανε γκριμάτσες στον φωτογράφο του Youweekly.gr, κάνοντας όλο τον κόσμο εκεί να ασχολείται μαζί του.

Δείτε ακόμη: Αποχώρηση "βόμβα" από τον Ant1! Παρουσιάστρια τα μαζεύει και φεύγει!

Η Φαίη ευδιάθετη μιλούσε σε όλο τον κόσμο που την πλησίαζε, έβγαζε φωτογραφίες και η ευτυχία και η ανυπομονησία για το ταξίδι τους φαινόταν στο πρόσωπο της.