Άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Σαντικάι: "Από αυτά που συμφωνήθηκαν με το Alter για να τραγουδάω εκκλησιαστικούς Ύμνους δεν πήρα ούτε τα μισά"!

Άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Σαντικάι:

Στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι! Τον μικρούλι που γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Alter, σε ηλικία 9 ετών, όταν έψελνε ύμνους της Μεγάλης Βδομάδας και της Ανάστασης δεν πλήρωσε το Αlter όπως καταγγέλλει!

Ο 24χρονος σήμερα, Χρήστος, αποκάλυψε μάλιστα πως την εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά και του χρωστάνε ακόμα χρήματα αφού το κανάλι ως γνωστόν έκλεισε! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Το ξέσπασμα της Ελένης Φουρέιρα για την Eurovision!

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός… Ήμουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα-σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτήν την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε, παρά καλό. Δεν είχα κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Σαντικάι.