Θυμάστε την σ*ξι Δέσποινα Μοίρου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Θυμάστε την σ*ξι Δέσποινα Μοίρου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως μοιραία, σέξι και ηθοποιό που συνήθως υποδυόταν την «μοιραία γυναίκα» αλλά σήμερα έχει αλλάξει πολύ! Πως είναι και τι κάνει η Δέσποινα Μοίρου;

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική κάνοντας γοργά βήματα διεθνούς καριέρας! Εγκατέλειψε την Ελλάδα για το Χόλιγουντ, όπου φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά. Διαβάστε παρακάτω....

Η ηθοποιός, η οποία τιμήθηκε πρόσφατα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με το βραβείο της καλύτερης Stand Up Comedian, μιλάει στην «Espresso» για τις συνεργασίες της!

Δείτε ακόμη: Γέρων Παΐσιος: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι... εγγονή του! Ο λόγος για την...

"Λατρεύω την κωμωδία κι ένιωθα ήδη περηφάνια που έκανα stand up comedy στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης. Η βράβευσή μου, όμως, ήταν μια μοναδική εμπειρία και αισθάνθηκα πραγματικά μεγάλη τιμή! Το θέατρο ήταν κατάμεστο και το κοινό πολύ θερμό απέναντί μου. Τόσο θερμό, που γινόταν πανικός... Για να καταλάβετε, φεύγοντας από το θέατρο, μου λείπανε αξεσουάρ, όπως το ένα σκουλαρίκι μου, ενώ μου έσκισαν το παλτό την ώρα που έμπαινα στο ταξίδι".

Μπορεί η Δέσποινα να είναι μία από τους ελάχιστους Έλληνες συναδέλφους της που κάνουν αληθινή καριέρα στο εξωτερικό, δεν ήταν όμως όλα ρόδινα στο ξεκίνημά της.

"Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τη γλώσσα, γιατί, ενώ δούλευα, μάθαινα τα λόγια των ρόλων και δεν ήξερα καθόλου αγγλικά. Σαν τον Χαβιέ Μπαρδέμ! Μετά άρχισα να μαθαίνω τη γλώσσα. Ευτυχώς, όμως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό",είπε!