Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά ανοιχτά για το My Style Rocks! Θα το παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ;

Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά ανοιχτά για το My Style Rocks! Θα το παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη της μιλάει για πρώτη φορά για την παρουσίαση του My Style Rocks! Όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε γράψει στο Youweekly.gr ο Τούρκος παραγωγός της το υποσχέθηκε με σκοπό να την πείσει να μπει στο Survivor 2 και εκείνη άνοιξε τα χαρτιά της! (Αποκλειστικό! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εκπομπή που θα αναλάβει στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor!)


Τι ισχύει τελικά με το δεύτερο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ; Θα το αναλάβει μετά την Αραβανή; Και όμως το αποκαλύπτει! Διαβάστε παρακάτω...

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Το διάστημα που έμεινες εκτός τηλεόρασης σε βοήθησε;

Νομίζω ότι είχα πάρα πολλή ανάγκη να συμβεί αυτό, σε σημείο που το τελευταίο διάστημα ήταν σαν να το παρακαλούσα. Πραγματικά με βοήθησε πολύ και η συναναστροφή μου με τα παιδιά και με το πανεπιστήμιο, με έκανε να δω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή. Γιατί έτσι όπως γίνονταν όλα, το ένα μετά το άλλο, και με τόση ένταση, νόμιζα ότι υπάρχει μόνο ο κόσμος της τηλεόρασης. Αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί κόσμοι, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες και έχουν αρκετά να σου διδάξουν.

Δείτε ακόμη: Γέρων Παΐσιος: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι... εγγονή του! Ο λόγος για την...

Ισχύει ότι έχεις πρόταση να παρουσιάσεις μια εκπομπή;

Στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι ν’ ανακοινώσω. Προτιμώ να μιλάω όταν γίνονται τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω ούτε τον εαυτό μου ούτε καταστάσεις.