Για πρώτη φορά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντάει για την συνάντηση με την Παπαδοπούλου! Ο χωρισμός με τον Πηλαδάκη και η αμηχανία!

Για πρώτη φορά! Η  Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντάει για την συνάντηση με την Παπαδοπούλου! Ο χωρισμός με τον Πηλαδάκη και η αμηχανία!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην «Νέα Σελίδα» και το ένθετο TV page και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

H Ντορέττα Παπαδημητρίου, ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη , ο οποίος μέχρι πρότινος διατηρούσε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, δημοσιεύματα, ήθελαν τις δυο γυναίκες να μην έχουν καλές σχέσεις μιας και ο Πηλαδάκης είχε άψογες σχέσεις με την Ντορέττα- την μητέρα των παιδιών του- κάτι, που δεν άντεχε η τραγουδίστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, μεταξύ των άλλων, μίλησε και για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, αλλά και για την τηλεοπτική τους συνάντηση στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να βλέπω την Ευρυδίκη γιατί...»

«Δεν ένιωσα καμία αμηχανία. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την Ειρήνη. Απλώς δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να συναντηθούμε τηλεοπτικά. Από τη στιγμή που παρουσιάζω μια εκπομπή που έχει να κάνει με το «Survivor», δεν θα μπορούσα να μην φιλοξενήσω την Ειρήνη. Περάσαμε πολύ ωραία μαζί και νομίζω ότι και οι δύο νιώσαμε πολύ άνετα»

Όσο αν θα γινόντουσαν φίλες;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου- κάτι, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, φάνηκε με την συνάντηση των δύο γυναικών στο πλατό του Survivor Panorama.

Δείτε ακόμη: Ο Γίωργος Αγγελόπουλος μιλάει για την σχέση του με τον Τούρκο παραγωγό σήμερα! «Συναντηθήκαμε και...»

Συγκεκριμένα, είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο: «Δεν τη γνωρίζω τόσο καλά για να σου απαντήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά μας και δεν υπήρχε και ποτέ, παρόλο που κάποιοι μπορεί να πίστευαν το αντίθετο. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε τώρα που βρεθήκαμε στο «Survivor Panorama». Ειλικρινά, χάρηκα πολύ που ήρθε η Ειρήνη στην εκπομπή, γιατί είναι μια παίκτρια που άφησε το στίγμα της στο «Survivor» και η άποψή της ήταν πολύτιμη»