Πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο λόγος για την...

Πασίγνωστη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο λόγος για την...

Ζει έναν τρελό έρωτα και δεν το κρύβει! Η ίδια δηλώνει πανέτοιμη για γάμο και μάλιστα έχει ήδη κάνει πρόβα νυφικού!

Το ζευγάρι εξάλλου είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια και συγκατοικούν από το πρώτο χρόνο σχέσης! Πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειο τους και το γεύμα έκρυβε μια έκπληξη! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες και ο αγαπημένος της είναι επίσης δημοσιογράφος, οπότε όπως καταλαβαίνετε το ζευγάρι έχει αρκετά κοινά! Λογικό είναι λοιπόν μετά από... 4 χρόνια σχέσης να κάνουν σχέδια γάμου! Αν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι φορτωμένες βρίσκουν πάντα χρόνο για τους δυο τους και είναι στην καλύτερή τους φάση ως ζευγάρι!

Δείτε ακόμη: Αγνώριστη η Δήμητρα Ματσούκα! Δείτε την πριν τις πλαστικές στην πρώτη της εμφάνιση το 1993!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως γράφει η Real γιόρτασε την επέτειο του πρόσφατα σε ένα δείπνο έκπληξη στο Λουτράκι! Πήγαν διήμερο με τους κουμπάρους τους και όπως ήταν λογικό... έγινε και μια κουβέντα για γάμο!

Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά που βλέπουμε καθημερινά στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και το Σπύρο Μαργαρίτη!

Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Πάμε για γάμο με τον Σπύρο,ναι αλλά όχι σύντομα γιατί τον βλέπω χαλαρό! Συγκατοικούμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας οπότε το θέμα... προς τα εκεί πάει»!

Δείτε ακόμη: Επέστρεψαν από Μαλδίβες Οικονομόπουλος-Αραβανή! Το νέο ταξίδι σε μυστική τοποθεσία και οι φωτογραφία που τους πρόδωσαν!

«Πήγαμε στο Λουτράκι και περάσαμε καταπληκτικά και μάλιστα από το μαγαζί η ορχήστρα μας έκανε έκπληξη και έπαιξε για εμάς ένα πολύ όμορφο τραγούδι» κατέληξε όλο χαμόγελο!

Με το καλό!