Η Χατζίδου ξαναχτυπά και καρφώνει την Σπυροπούλου! «Με ενόχλησε ότι...»

Η Χατζίδου ξαναχτυπά και καρφώνει την Σπυροπούλου! «Με ενόχλησε ότι...»

Στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο με τη Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου! Η ίδια φυσικά μεταξύ άλλων μίλησε και για το επεισόδιο που είχε γίνει ανάμεσα σε εκείνη και την Σπυροπούλου στο Survivor 2 και πέταξε τα καρφιά της!


Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως ήταν η μόνη διάσημη που έχει τολμήσει να μιλήσει κατά αυτό τον τρόπο στην πρώην παρουσιάστρια του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν παύεις να είσαι το μοναδικό διάσημο άτομο που είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Θα φας σφαλιάρα» και στην τηλεόραση. Καταλαβαίνετε την αμηχανία του πράγματος. Είσαι η μοναδική διάσημη Ελληνίδα που είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – την οποία πολύς κόσμος και την φοβόταν και την σεβόταν…», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε ακόμη: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Η Ελένη Χατζίδου τόνισε από την πλευρά της πως την αντιμετώπισε ως συμπαίκτρια της στο Survivor και όχι με κάποια άλλη ιδιότητα, λέγοντας: «Εμένα εκεί, με ενόχλησε μια συμπαίκτρια μου, δεν είχα το ποιος είναι και τι κάνει και αν θα πάρει ή δεν θα πάρει εκπομπή και αν θα με καλέσει ή δεν θα με καλέσει. Εκείνη την ώρα, έτσι έδρασα, έτσι είπα. Η αλήθεια είναι ότι μιλήσαμε με το κορίτσι. Μιλήσαμε και τώρα που βγήκε. Μου έστειλε μήνυμα, της απάντησα, μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε και μέσα στην εβδομάδα να τα πούμε. Τώρα θα είναι όλα πιο χαλαρά.»

Δείτε το σχετικό βίντεο: