Αποκλειστικό: Η μεγάλη επιστροφή της Νομικού στην τηλεόραση! Τα σχέδια του ΑΝΤ1 και η κρυφή συμφωνία για εκπομπή!

Αποκλειστικό: Η μεγάλη επιστροφή της Νομικού στην τηλεόραση! Τα σχέδια του ΑΝΤ1 και η κρυφή συμφωνία για εκπομπή!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1! Η ίδια θεωρείται «παιδί» του σταθμού αφού εκεί έκανε το μεγάλο peak της καριέρας της αλλά και τις μεγαλύτερες επαγγελματικές της επιτυχίες! Το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώνει το ότι συμμετέχει στο trailer του καναλιού για τη νέα σεζόν και ας μην έχει κάποια εκπομπή!

Και μπορεί το συμβάν αυτό να είναι για πολλούς τυχαίο, όμως το Youweekly.gr έχει την απάντηση και όλο το παρασκήνιο! Η ίδια είχε κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για το Πρωινό του Σαββατοκύριακου! Ο Γιάννης Λάτσιος (τότε ήταν υπεύθυνος προγράμματος) την πίστευε πολύ και θεωρούσε ότι εκείνη ήταν η κατάλληλη για να σώσει την ζώνη του καναλιού που είχε περάσει πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ήταν δικό της αν δεν προέκυπτε... η εγκυμοσύνη η οποία και την κράτησε εκτός χώρου μιας και η ίδια επιδίωξε να αφιερωθεί εξολοκλήρου στην οικογένειά της! Όμως ακόμα και τότε Δούκισσα και ΑΝΤ1 έκαναν μια συμφωνία που ήθελαν πάση θυσία να μείνει εντός καναλιού: Η Δούκισσα δεν ακύρωσε ούτε διέκοψε το συμβόλαιο της με τον σταθμό αλλά έβαλε μια ρήτρα που ικανοποιούσε και τους δύο!

Σύμφωνα λοιπόν με την ρήτρα αυτή, η Δούκισσα ναι μεν θα έμενε στον σταθμό με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο της, αλλά δεν θα πληρωνόταν αφού δεν θα συμμετείχε σε κάποια εκπομπή! Με τη νέα σεζόν λοιπόν και αφού ο μικρός της Σάββας θα έχει μεγαλώσει ο ΑΝΤ1 έχει σχέδια μεγαλεπήβολα για την Δούκισσα Νομικού!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διπρόσωπη ή αφελής; Το "τέρας" και η αλήθεια για την "γλυκιά" παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Υοuweekly.gr ο σταθμός θέλει να την αξιοποιήσει σε ένα show που ανέδειξε την ίδια αλλά και είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού του Αμαρούσιου! Αυτό δεν είναι άλλο από το Dancing, αλλά όχι το κλασσικό φορμάτ που παρουσιάζει αυτή τη περίοδο η Ευαγγελία Αραβανή και έχει παρουσιάσει στο παρελθόν και η Δούκισσα αλλά μια εκδοχή που είδαμε παλαιότερα στο κανάλι!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Άγριος τσακωμός μέρα μεσημέρι! Κόντεψε να πετάξει την τσάντα της στον φωτογράφο!

Το Dancing On Ice που προβλήθηκε μόλις μια σεζόν αλλά είχε κάνει τρομερή επιτυχία! Τα ζευγάρια χόρευαν κανονικά στο πλατό αλλά η δυσκολία που είχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι οι χορογραφίες γίνονταν πάνω... στον πάγο! Το show σταμάτησε γιατί πολλά πρόσωπα δεν ήθελαν να μπουν σε τόσο δύσκολη διαδικασία αλλά ο ΑΝΤ1 θέλει το πρώτο μισό της σεζόν να το προβάλλει πάση θυσία! Ποντάρουν πολύ στην Δούκισσα καθώς η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση και η σόουμπιζ αγαπά τις εγκυμονούσες και τις νέες μανούλες! Όσο για τους επώνυμους που θα συμμετέχουν; Ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει τις επαφές και τα τηλέφωνα με το κανάλι αφού πρόκειται για ένα show που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές!

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χωρίς τον Πάνο Βλάχο; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Το μόνο που μένει είναι να κλείσει η κριτική επιτροπή η οποία όπως ξέρετε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια εκπομπή! Λέτε να δούμε κάποιο πρόσωπο έκπληξη όπως είδαμε την Μελέτη στο Dancing με την Ευαγγελία; Δεν αποκλείεται καθώς μια πασίγνωστη παρουσιάστρια που απέχει καιρό από την τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει τις βόλτες στο κανάλι....