Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γάμος βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας το πιο αγαπημένο ζευγάρι! Ο λόγος για τους...

Γάμος βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας το πιο αγαπημένο ζευγάρι! Ο λόγος για τους...
News 10.04.2018 16:08

Ο γάμος τους, που ετοιμάζεται πυρετωδώς, θα τελεστεί στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν πάρα πολλά γνωστά ονόματα, από τη Γιάννα Αγγελοπούλου έως την Ελένη Κόκκαλη, αλλά και φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο.

Για τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Μάρκος Κατσίμης, μοναχογιός της Ελλης Στάη και του Δημήτρη Κατσίμη, με τη Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου. Διαβάστε παρακάτω....

[Μάρκος Κατσίμης, πηγή φωτό Facebook]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τελετή θα διακρίνεται από απλότητα, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της low profile μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μελίνας! Το σκάνδαλο με τον Κασιδιάρη και το ερωτικό τρίγωνο!

Η δυναμική Φαίη Κουτζούκου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νέας Καλιφόρνιας και είναι διαχειρίστρια προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

[Φαίη Κουτζούκου, πηγή φωτό Facebook]

iefimerida.gr

TAGS
Share