Εκτός αέρα το Survivor Panorama! Η απουσία της Ντορέττας και η ακύρωση της εκπομπής!

Όλο το παρασκήνιο!

Εκτός αέρα το Survivor Panorama! Η απουσία της Ντορέττας και η ακύρωση της εκπομπής!

Εκτός αέρα το Survivor Panorama αν και σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ η εκπομπή έπρεπε να βγει κανονικά! Τι συνέβη όμως και αντί για live στους δέκτες μας είδαμε best of;

Το Υouweekly.gr έχει όλο το παρασκήνιο! Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα! (Στο νοσοκομείο η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι συνέβη;) Διαβάστε παρακάτω...

Η Ντορέττα ωστόσο, με ανάρτηση της το πρωί της Τρίτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας! Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε καφέ να στα πω», αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε φωτογραφία από την πρόταση γάμου του Δημήτρη Θεοδωρίδη! Το ονειρεμένο σκηνικό που μας έκανε να λιώσουμε!

Όπως ειπώθηκε «Λίγο η κόπωση, λίγο η νηστεία, οι αλλαγές στην διατροφή, αλλά μετά από δύο ώρες ακριβώς ανέβασε φωτογραφία της κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και έγραψε «όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας»»! (Δείτε εδώ)

Όμως το απόγευμα της Τρίτης η ίδια δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ και έτσι είδαμε αντί για ζωντανή εκπομπή, best of! Ωστόσο, δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος ανησυχίας! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ακολούθησε την συμβουλή του γιατρού της και έκατσε σπίτι της να ξεκουραστεί! Γεμίζει μπαταρίες και αναρρώνει, αφού νιώθει ακόμα αδύναμη! Αύριο, θα βρίσκεται κανονικά στο πόστο της στο κανάλι του Φαλήρου!

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά!