Survivor 2: Ο Σώζων Παλαίστρος «σταύρωσε» τον Κρητικό! Οι κατηγορίες για διπροσωπία και οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί!

Survivor 2: Ο Σώζων Παλαίστρος  «σταύρωσε» τον Κρητικό! Οι κατηγορίες για διπροσωπία και οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μετά το Πάσχα- επιστρέφοντας στις οθόνες μας- αποφάσισε να «σταυρώσει» τον Στέλιο Κρητικό, με απίστευτα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, που πραγματικά δεν έχουν ξανακουστεί.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα με πολύ θυμό, είπε: «Ο Στέλιος Κρητικός έδειξε σήμερα την υποκρισία του, καθώς του είπα να γράψει πάνω στο δέντρο και είπε ότι δεν θα το κάνει για να μην χαλάσει την φύση. Όταν χάλαγε την φύση για να κάνει μονόζυγο και όταν έκοψε ένα κομμάτι δέντρου για να κάνει σκάκι- αυτό δεν την χάλασε; Υποκρισία!». Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Survivor 2- Διαρροή: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα επάθλου!

Ενώ, συνέχισε : «Από την άλλη, λέει συνέχεια για την καριέρα του που του λείπει και τα κατορθώματα του. Εγώ δεν ξέρω τι να πω- Ο Μουρούτσος από την άλλη τον είχε από κοντά- μάλλον για να τον χειροκροτάει στα θεατρικά που κάνει», είπε έντονα μεταξύ άλλων, πετώντας τα βέλη του και για τους δύο παίκτες

Ενώ συνέχισε «καρφώνοντας» τις τεμπέλες παίκτριες των Διάσημων, λέγοντας: «Όλο λένε ότι θα κάνουνε κάτι και τελικά κάνουν χαβαλέ και περνάνε ωραία- κάνουν παρεούλα στην φύση»

Δείτε το απίστευτο απόσπασμα και τις ανεκδιήγητες εκφράσεις του!