Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού! «Το πόδι μου πήγαινε για ακρωτηριασμό. Μου έβαλαν 11 φιάλες αίμα και…»

Μίλησε για πρώτη φορά!

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα ηθοποιού! «Το πόδι μου πήγαινε για ακρωτηριασμό. Μου έβαλαν 11 φιάλες αίμα και…»

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έφτασε κοντά στον θάνατο, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γνωστός ηθοποιός και ραγίζει καρδιές με την εξομολόγησή του!


Παράλληλα ο ίδιος αναφέρει ότι χρειάστηκε 11 φιάλες αίμα και ότι οι γιατροί είχαν πει στους δικούς του ανθρώπους ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει! Διαβάστε παρακάτω....

«Το 2003 πέρασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έφραξαν οι αρτηρίες μου και πήγαινε το πόδι μου για ακρωτηριασμό. Γίνανε τρεις επεμβάσεις στον Ευαγγελισμό, με αποτυχία. Εκ των υστέρων το παραδέχθηκαν και μου βάλανε ένα μόσχευμα, το οποίο απέβαλε ο οργανισμός μου και, όταν με κατέβαζαν με το φορείο στα χειρουργεία, έφυγα. Οι γιατροί κάνανε ό,τι μπορούσαν», λέει, στο περιοδικό Χάι, ο Γιώργος Γεωργίου!

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Οι παρουσιαστές που αρνήθηκαν την μείωση μισθού!


Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι για να τον επαναφέρουν στη ζωή του έβαλαν 11 φιάλες αίμα, ενώ ο γιατρός επεσήμανε στους οικείους του την κρισιμότητα της κατάστασης, λέγοντας χαρακτηριστικά «έκανα ό,τι μπορούσα, ο Θεός πια».

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η Γκαμπριέλα ξαναχτυπά και μιλάει ανοιχτά για την ταινία πορνό: "Μακάρι να..."

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και την Παναγία και πιστεύω ότι εκείνη, εκείνο το βράδυ της ογδόης Αυγούστου, με επανέφερε στη ζωή», συνεχίζει και καταλήγει: «δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Αν είχα φύγει εκείνο το βράδυ δεν θα το καταλάβαινα. Αν είναι έτσι ο θάνατος, καλώς να έρθει, θέλω να με βρει όρθιο ή να με πάρει στον ύπνο μου, όπως πήρε τη μάνα μου. Να μην ταλαιπωρηθώ», είπε χαρακτηριστικά!